N95 8Gb Çin MaLı Satılıktır.... ( 2.El )

Sponsorlu Bağlantılar

secretwindows

Üye
    Konu Sahibi
N95 8Gb Çin MaLı Satılıktır.... ( 2.El )
Telefonum N95 8Gb çin Satmaya karar verdım ilgilenler olursa Pm Atsın ya da msn adresini yazsınlar....

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
fiyat?

secretwindows

Üye
    Konu Sahibi
155 tl .....

asiltürk

Üye
sıfır 140 ytl urada:ehe

turkejderi001

Üye
burda 100

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bişey Deme hakkı buldum.Çünkü Bu telefonlar üzerinden para kazanmak istiyo bu arkadas.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
2. el olmasına rahmen pahalı geldi bana bide çin malı ??

ThE_kOnT

ThE_kOnT

Üye
resimlerini falan koysaydın keşke

Silinen Üye 453145

Silinen Üye 453145

Kapalı Hesap
izmirde 90 lira 8 gb n95 orjinalinden bi farkını göremedim hemde sıfır adam para kazanmaya çalışıoooo

T3rM1N4t0rs

T3rM1N4t0rs

Üye
arkadaşLar n95 8gb çin maLı .Maket gibi telefon .Onu aLacağına gidin düz bir 1100 aLın..Sorun çıkartır.1-2 AY kullanırsın tak .arızası oLdu mu.Çin maLı garantisi yok ne yapcan?? 50 ytL vercen yaptırmaya .Telefonun fiyatı ne kadar ki ztn :S:S ;)

serseri_7171

Üye
arkdaşlar ben kırıkkaleden adem hem kendime telefon alcam çin malı hemde eğer birini bulabilirsem bu işi yaparız bnde kazanırım şalıştığım arkadaşta ben kırıkkaldeyim ve burda biraz pahalı n95 çin malı satacaklar veya bizim burda ucuz çalışalım diyenler kaydetsin: [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

ben krıkkaleden adem bana o telefonu kargo ile gönderebilirmisiniz bn size ne kadargerekiosa veriim. ayrıca bu işi devam ettirebiliriz burda çok satarım öle uucz ise:oke:

dado54

Üye
akdaslar benım elımde nokıa 5300 var egekı takas yaparım dersenız bir görüşelim ben elımdekının ustune 50 ytl ekleyıp senın elndekı n95 cın malı oln telefonu almayı ısterım [email protected] bu benım msn adresımdır mutlaka ekleyıp konusalım oke

adapzarında ve istambulda 50 mılyona satılıyor arkdaslar enayı olmayın sızı kazsıklıcak yoksa bu enayı

benm telın ustune 50 ytl verebılırım

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
arkadaşlar unutmayın ki çin malından çin malına da farklılıklar vardır. zaten 100e 150ye satılıyosa sakın ola ki almayın. internette bazı sitelerde var telefon menü olarak da birebir N95 gibi ve 200tl civardında

mcilkerxl

Üye
almayin o teli mal gibi

fuckman31

Üye
arkadaslar bende de satılık n95 var ısteyene satabılırım hıcbır arızası yokturr ısteyen bana bu numaradan ulasabılır 0554 788 43 88 telefonlarınızı beklıyorum ....

karaefe87

karaefe87

Üye
n95 8gb WİFİ Lİ olan Bluetooth u adam akıllı çalışan.. kendi çektigi videoyu takılmadan gösteren (DİĞER VİDEOLARIDA) kendi şarJ aletiyle şarj olan usb den olmayan.. mp3de ses i iyi olupda konuşurken sıkıntı yaşatmayan, yedek batarya verebilen, 3 renk tuş takımı ışıgı çalışan, flash ı çalışan, msj çekerken donmayan, en az 1gb hafıza kartı verebilen kulaklıgı usbde yanında tabiii AA JAVA yı unuttuk... :D varsa bi görmem lazım 70 lira verebilirim hakettiği fiyat o çünkü ....

kurtlar kafesi

Üye
bn de de var ama hafıza kartı yeri yok hafızasıda daha önceden hafıza kartı takmışlar bn nasıl takabilirim bilen varsa yardım etsin..

featnuri

Üye
düzcede telefoncuya geldi adam.n95 8gb satmak istedi telefoncu olmaz dedi.paraya ihtiyacım var dedi satmak isteyen.30 tl veririm dedi telefoncu :) tamamen gerçektir.