N95 8GB (Alarm hakkında) yardım arkadaslar.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eSTaLavrA

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB (Alarm hakkında) yardım arkadaslar.
arkadaslar sımdı şöyle bi sorunum var.ben best alarm ve handy clock gıbı alarm programalrını telefona kurdum deneme amaclı alarm da ayarladım.Hersey ıyı guzel ama bı baktım kı bu alarmları kaldıramıyorum programın menusunde alarm dıye bişi yok her sabah devamlı calısıyo sesını kıstım bişiler yaptım ama kalkmadı en sonunda programları kaldırdım ama sorun hala devam edıyor.Bundan nasıl kurtulabılırım bı bılgısı olan var mı arkadaslar.Yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım.

deniz-17

deniz-17

Üye
ya kurduğun prog. tekrar kur ve alarmı kapat sorun öle çözülebilir

eSTaLavrA

Üye
    Konu Sahibi
kurmadan baska turlu yapmam mumkun degıl mı hocam programları sılmısım bulamıyorum :(

deniz-17

deniz-17

Üye
kurmadan baska turlu yapmam mumkun degıl mı hocam programları sılmısım bulamıyorum :(

anladım programların ismi ne demiştin ben bulurm sana
ama bi diğer arkadaşlarda baksın belki daha kolay bi çözüm bulurlar ama kesin çözülür sorunun merak etme:oke:

eSTaLavrA

Üye
    Konu Sahibi
tamam buldum hallettım hocam eywallah

Furkan96

Furkan96

Üye
arkadaslar sımdı şöyle bi sorunum var.ben best alarm ve handy clock gıbı alarm programalrını telefona kurdum deneme amaclı alarm da ayarladım.Hersey ıyı guzel ama bı baktım kı bu alarmları kaldıramıyorum programın menusunde alarm dıye bişi yok her sabah devamlı calısıyo sesını kıstım bişiler yaptım ama kalkmadı en sonunda programları kaldırdım ama sorun hala devam edıyor.Bundan nasıl kurtulabılırım bı bılgısı olan var mı arkadaslar.Yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım.
Durup' dururken bi de oyle bi telefona kurmicaktin oyle programlar:nono:....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt