4S hakkında arkadaslar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
4S hakkında arkadaslar
Arkadaslar öncelikle selamın aleykum. uzun zamandır forumda yoktum. turkcelde calıstıgım ıcın bır cok konuda butun arkadaslarımıza yardımcı olmaya çalışmıştım.her neyse
gelelim ıphone 4s e . cihaz elime geçti. oncelikle almayı düşünen ve tereddutte kalan arkadaslarımıza kesinlikle tavsıyem sudur ki . su an ki mobıl telefonlar için en iyisi budur . samsung htc vesaire bütün telefonlar elıme gecıyor deneme imkanı oluyorum kı henuz apple taklıdınden başka degıl.size bir arkadas olarak tavsıyem telefon gelmıs gecmıs en ıyı ıphone . henuz hiç bir problem gözüme çarpmadı.çamur atmaya çalışanlara kesinlikle aldanmayın. yenı yıla yakın bır zamandada türkiyede satışa sunulacak. tavsiyem ıphone 4 olan arkadaslar için gerek olmadıgı gıbı telefon takıntısı olan zengin arkadaslar kesinlikle almalıdır. uygulamalarda inanılmaz bir işlemci farkı görünüyor gözle. ıphone 5 bekleyım almayım 4s dıyen arkadaslarda 2012nin son çeyreği en az cıkma ıhtımalı olan zamandır.ona gore bekleyebılırsın.bu bı satış taktiğidir . daha erken bır zamanda kesinlikle ıphone 5 beklemeyınız. 2 3 3s ıphone kullanıcılarına kesinlikle tavsiye ediyorum bu telefonu. ıphone 5 ile gelecek ozellklerde 12mp kamera farkı ve ince bir kasa, 2 kat daha hızlı ı6 işlemci siri dir. boyle bir telefonunda bu pazarlarda en az 2600 le satışa sunulucagını tahmın edıyoruz ülkemizde. bu söylediklerim yazdıklarım kesinlikle telefon piyasasında olan bilir kişilerle konuştugumuz şeylerdir.1 yıl boyunca daha ıyısı cıkıncaya kadar en iyisi ıphone 4s dir. kesnlkle anten problemı yoktur.siri türkçe anlamıyor malesef ki. daha hızlı. grefikler muhteşem düzeyde. internette surf hızı 2 kat diyebilirm . üzgünüm fotograf vsaire paylaşamıyorm yardımcı olabildiysem azda olsa saygılar. yeni yılda 4s türkiyede . hayırlı aksamlar iyi bayramlar .yorumlarınızı okuyp sordugunuz sorulara cevap verebilirm. saygılarımla.





merhaba arkadaslar tekrar boş bir zamanım oldu size 4s ile ilgili bir kaç bilgi daha vermek istedim. 4s kamerasıyla inanılmaz net fotograflar cektik iş yerimizde. kesinlikle fotograf makınesıne ihtiyac kalmıyor 100 de 100 garantı verebılırım. internette işlemci hızı hemen kendını bellı edıyor 3 gs ve 4 de takıldıgım bekledıgım bır kaç sitede inanılmaz bir hız yakaladım diyebilirim.25 dkıkalık oyun oynamama ragmen ısınmayla karsılasmamda inanılmaz hosuma gitti. kötü bir kaç notda düşmek istiyorum. batarya hızlı bitiyor.4s e göre. 100de 100 sarjla 20 dakıka oynadıgımızda 4 %80 4s %69 falan düştü. bunun nedenı 2 kat hızlı ıslemcının ve yazılımdan dolayı oldugunu belırtmek ıstıyorum. güncelleme geldi diye biliyorum. en yakın zamanda guncellenemeden sonrada olumlu veya olumsuz bir yorum yaparım.telefon patronun oldugu ıcın size videolu anlatma imkanı bulamıyorm.öğle aralarında molalarda falan ınceleme imkanım oluyor. jaılbreak henuz cıkmadı yanı uthernet. ama söylentıler yılbası hedıyesı olarak çıkacak diye konuşuluyor.hayırlısı. telefon turkıyeye geldıgınde taksıtlı bır sekılde alıcam bende ıpohe 4si . bnm su 3 gs var . o jb lı :) neyse arkadaslar. bir kötü haberde bu applen son telefonu olacagı yonunde. steve joobsdan sonra ıphone onun anısına 4steve oalrak kalıcak falan denıyor ama asılsız olma ıhtımalı cok yuksek. çıkma tarihi olarak eger çıkarsa 2012nın son cegregı denılıyor. hayırlısı. hayırlı aksamlar..


her türlü sorunuza cevap verebilirim. yorumlarınıza takıp etmeye calısıyorum. bilgisi olan arkadaslarda yorum yazarsa daha faydalı bı konu olabılır. hayırlı aksamlar.
 


denizci535

denizci535

Üye
vodafone ne zaman gelecek?
 
adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
vodafone olarak bılmıyorum ama 2012 yılının basında hatta bu aralık ayında 100de 100 türkiyeye geleceğini biliyorum. turkcell vodafone ve bilişim mağazalarından alma imkanınız olacak.
 
bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
Amerikadan alalim 649 dollar apple resmi sitesinden kredi karti ile alip amerikada bir yre ucretsiz o adrese gidiyor gerisi o kisinin bulundugunuz ulkeye gelmesini beklemek kaliyor ben suan bi tanidikin yilbasinda amerikadan gelmesini umid ederek bekloyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt