n95 8gb acillll yardım lütfen....kamera sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
apranax60

apranax60

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb acillll yardım lütfen....kamera sorunu

arkadaşlar n95 8gb telefonum video çekimi yaparken donuk donuk çekiyor sebebi ne olabilir...telefonun arkasında yanan kırmızı led ışık çekim sırasında yanıp sönüyorr moralim çok bozuk..sağlıklı video çekimi yapamıyorum lütfen bana yardım edinnn:vur:agla

--------------- Ekleme ---------------

yokmu bu konuda bilgisi olan

• Beğen
Tepkiler: galican66

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
inşallah yardımcı olurlar kardeş.. Benim bilgim yok.. ii forumlar

apranax60

apranax60

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş yinede teşekkürler

Uni

Uni

Üye
yazılımsal (versiyon) birşey olabilir. Ya da arka planda kamerayı kullanan bir programdan ötürü. Sadece fikir yürütüyorum..

apranax60

apranax60

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu konuda bilgisi olanlar lütfen paylaşsınlar bizimle herkes öğrensin..

apranax60

apranax60

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşlar n95 8gb telefonum video çekimi yaparken donuk donuk çekiyor sebebi ne olabilir...telefonun arkasında yanan kırmızı led ışık çekim sırasında yanıp sönüyorr moralim çok bozuk..sağlıklı video çekimi yapamıyorum lütfen bana yardım edinnn:vur:agla

kafayı yemek üzerereyim arkadaşlarrrr...

can_nrw

Üye

Hafiza kartini bicimlendir olay cözülecektir :oke:

janjanlı1981

janjanlı1981

Üye
sevgili kardeşim ben telefon hastanesinde çalışıyorum ve sana bi önerim var. Öncelikle telefonundaki sana ait önemli bilgileri (oyun,teme video gibi) bilgisayara yedekle yani telefonunu iyice boşalt. sonra fabrika ayarlarına geri dön ve fotmat çek.Lütfen dikkat n95 8 gb telefonlarda menülerde gezerken ve oyun oynarken biraz nazik olun. telefon sizin hızınıza yetişemez. Hadi kolay gelsin

karadeve36

Üye
Slm kardesim bende n95-2 kullanicisi olacagim zaman duydum ve gecen gunlerde ayni sorunu yasadim :D sebebi basit usb kablosunun raz gele cıkarip takılmasindan kaynaklaniyor.bun dan kurtulmanin yolu hafiza kartini bicimlendirmek ve pc suite kullanmak birde işiiz bittiginde bilgisayardan cihazla baglantiyi durdurmak gerekiyor(yoksa gene ayni sorunu yapar).ben telefon hafizasini sectim kayit ve resim cekerken daha hızlı ve kalitede fark yaratiyor ciddi anlamda.Herkese iyi gunler.Yardimci olabildiysem ne mutlu ve insallah nokia bu hatayi bir sonraki güncellemede cözecek :D

revenGe qu3rra

revenGe qu3rra

Üye
bende de aynı sorun oluyo ama bazıları yüklediğimiz ikonlu temalar yüzünden oldugunu söylüyolar istersen bi telefonun orjinal temasını seç öle dene video cekmeyi.!

alixkandemir

Üye
Aynı sorun benim nokia n70 te de var nokia servise verdim
1gün sonra geri vermeye kalktılar baktım telefona 5.705.3.0.1.
Diye yeni yazılım atmışlar
telefonda hafıza kartı yok ve 19mb boş telefon hafızası ile kamera kayıt yapmaya başladım ama yok olmamış yazılım güncelleme çözüm olmamış
deyip geri verdim kvk ıstanbula gönderdiler
2hafta sonra telefon geri geldi yine yazılım güncelleme yapılıp birde açıklama yazmışlar servis kağıdına "bu sorun telefon hafızası dolu iken olur çözüm olarak hafıza kartına kayıt yapınız "

şimdi gelde sinir olma yani sayın arkadaşlar ben zaten telefon hafızası kullanmıyorum herşey hafıza kartına yükleme yapılıyor
beni yerine koyuyorlar
çözüme bakarmisiniz

birde test etmeden bana geri vermeye kalkıyorlar
ben kendim test ettim yine aynı problem devam ediyor bıraktım yine servise bakalım artık ne olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt