n95 8 gb tus kilidine girdiginde ekran bozuluyor???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

galois_24

Üye
    Konu Sahibi
n95 8 gb tus kilidine girdiginde ekran bozuluyor???
arkadaslar Nokia N95 8Gb telefonum var. bu güne kadar bi sorun yaratmamisti. fakat son 2 gündür telefon tus kilidine girdiginde ekran acaip sekilde ters dönüyor bozuluyor anlamadim gitti.

kizagi itiyorum telefonun isigi yaniyor ekran normal. sonra kizagi kapatiyorum yani telefonu normal bekleme durumuna getirip tus kilidi devreye girdiginde ekran bozuluyor. bu konu hakkinda bi bilgisi olan varsa bi zamet yardimci olabilir mi ?

acaba versiyonunu güncellesem bi degisiklik olur mu?

simdiden yardimci olmaya calisacak arkadaslara tesekkürlerimi sunuyorum...

galois_24

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bu konu üzerine bana yardimci olabilecek bi arkadas yok mu?

63urfalım

63urfalım

Üye
arkadaslar Nokia N95 8Gb telefonum var. bu güne kadar bi sorun yaratmamisti. fakat son 2 gündür telefon tus kilidine girdiginde ekran acaip sekilde ters dönüyor bozuluyor anlamadim gitti.

kizagi itiyorum telefonun isigi yaniyor ekran normal. sonra kizagi kapatiyorum yani telefonu normal bekleme durumuna getirip tus kilidi devreye girdiginde ekran bozuluyor. bu konu hakkinda bi bilgisi olan varsa bi zamet yardimci olabilir mi ?

acaba versiyonunu güncellesem bi degisiklik olur mu?

simdiden yardimci olmaya calisacak arkadaslara tesekkürlerimi sunuyorum...

kardeş sen telefona hard format attınmı bide tele soft format at düzelecç

--------------- Ekleme ---------------

Soft format *#7370# kilit kodu 12345

galois_24

Üye
    Konu Sahibi
bu gün telefonumdaki bilgilerimi yedekledikten sonra hard format aticam. ama bi de soft formati denerim. ilk önce soft format atayim ondan sonra hard atarim eger bi degisiklik olursa buraya yazarim... ama düzelecegine de pek inanamiyorum. keske düzelse....

düsündüm belki dedim buradaki arkadaslarin basina böyle bisey gelmistir yol gösterirler. fakat galiba onlarin da basina gelmemis. yine de verdigin cevap icin tesekkür ederim. deneyeceim bu gün...

63urfalım

63urfalım

Üye
Olur olur bende olmuştu demedim oldu

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
ona benzer bişey yaşadım n 95 8gb kolay kolay bozulmaz. önce hard format sonra son versiyona yükselt güncelle tamadır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt