N95 8 GB Televizyon İzleme ve Rapidshare Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

NobLe

NobLe

Üye
    Konu Sahibi
N95 8 GB Televizyon İzleme ve Rapidshare Sorunu
1-Arkadaşlar N95 8 gb için wirelessden tv izleme programı var mı kesintisiz çalışan bir program lisance sorunu olmadan

2-Arkadaşlar birde wirelessden baglanıyorum sonra dosya indiriyorum rapidden falan yanlız dosya .rar ise indirmiyor desteklenmiyor yazısı çıkıyor bunu nasıl halledebilirm acaba

• Beğen
Tepkiler: armut007 ve erkan37

ESlNTl

ESlNTl

Üye
1. soruna şöle cevap verim coreplayer da izleniyor fakat bende çözemedim video bile var adam yapmış izliyor veya olmadı livetv var onu yaptım fakat 6 tane kanal var dahada yok çözemedim ama ben sana en güzeli skyfire programını öneririm internet tarayıcı pc dekinden farksız ve varsa açabiliyor ve destekliyor yinede sen bilirsin..
2. bu soruyu pek anlamadım daha doğrusu ben hiç telden program yuklemedim belkide o yuzden :)

ressam58

ressam58

Üye
Esintiye katılıyorum! Zaten kendisi bana yol gösterdi tv izleme konusunda.Proğrama gerek yok skyfire kur ve ardından tvlerin internet sitelerine girdiğinde hemen tv leri izleyebiliyorsun.
Diğer soruna cevabım ise bence proğramlarını önce pc ye indirmen ve burdan tele aktarman daha doğru olur.hem daha hızlı hemde daha güveniir olur!teefondan rapid le uğraşma bence.

mukamukamuka

mukamukamuka

Üye
arkadaslar skyfire indirdim ama mms ile baslayan url adreslerini acmıo acaba nası tv seyredecez n95 var bende...ayrıntılı bi şekilde anlatırmısınız acaba..nerden seyredebilecegimizi..

ESlNTl

ESlNTl

Üye
arkadaslar skyfire indirdim ama mms ile baslayan url adreslerini acmıo acaba nası tv seyredecez n95 var bende...ayrıntılı bi şekilde anlatırmısınız acaba..nerden seyredebilecegimizi..

Arkadaşım mms:// ile açmana gerek yok skyfire nin özelliği bu google ye yaz canlı tv izle diye ilk çıkana gir yani kısacası şunu demek istiyorum canlı tv sitelerinden izleyebilirsin skyfire programıyla bu arada inanırmısın bilmem ama ben skyfire de lig tv bile izliyorum :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ya ben n78 e sonunda yükleyebildim girdiğim bütün sitelerde (youtube de dahil)videoları açıyor ama canlı tv izlemeyi birtürlü başaramadım.ayrıntılı bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

eseran2002

Üye
arkadaşlar skyfire ye nasıl ve nerden kayıt olunuyor kendi sitesi ingilizce bulmadım

xkadox

Üye
Arkadaşlar skyfire u nerdn indrcem tel n78 desteklermi acba

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar skyfire u nerdn indrcem tel n78 desteklermi acba
Evet bende n78 kullanıyorum bugün ilk defa tv setretmeyi başardım.skyfire 0.85 buradan detaylı bilgi alıp indirebilirsin.ben n78 de sadece bu sürümde sorun yaşamadım.kolay gelsin

gencax

Üye
teşekkürler

TURK_apprentice

TURK_apprentice

Üye
Arkadaşım mms:// ile açmana gerek yok skyfire nin özelliği bu google ye yaz canlı tv izle diye ilk çıkana gir yani kısacası şunu demek istiyorum canlı tv sitelerinden izleyebilirsin skyfire programıyla bu arada inanırmısın bilmem ama ben skyfire de lig tv bile izliyorum :)

Nasıl yani malum tv yi nasıl izliyorsun yardımcı olabilirmisin?

credo79

credo79

Üye
Arkadaşım ben de 2. soruna cevap vereyim. Ben Vista Ultimate işletim sistemini rapid'den N95'imle download ettim 44 part :) Bunun için aEd-Dloader adlı uygulamayı kullandım. Rapid için birebir, tavsiye ederim :)

canımsın47

Üye
arkadaşlar ekran büyümez ama skyfree de nasıl büyütebiliriz fikri olan var mı..?

bılall

Üye
1 tuşu ekran boyutunu küçültür 3 tuşu ekran boyutunu büyültür

hayatnur

Üye
Yok mu tv proğramı arkadaşlar

Üst Alt