n91 4 gb (kıl kadar çizik yok)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ümitk

Üye
    Konu Sahibi
n91 4 gb (kıl kadar çizik yok)
Telefonda kıl kadar çizik yoktur.4 gb hafıza vardır.Wirales ,kulklıkta çıkan sesin kalitesini ancak bilen bilir..Özenerek sıfır servisinden kapak taktırdım.inşaatlarda çizilir diye korktuğumdan 6630 u kullanıyorum.Gözüm gibi baktım..Tertemiz son fiat 275..Pazarlıksız takas düşünebilirim..

--------------- Ekleme ---------------

Fiatta biraz esneyebilirim..

ümitk

Üye
    Konu Sahibi
250 tl fiatıyla günceldir.Resimleri gördünüz.En son sürüm prolar yüklü ve kulaklığıda hediye olarak göndericem..

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
bende garantili faturalı tertemiz K770i cyber-shot var takasa ok.dersen [email protected]

ümitk

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam sağol teklifin için ama kullanamıyorum o telefonları..
Hem n91 her özelliği ile o telefondan çok üstün.. işime gelmez ..
Fiat günceldir simbian işletim sistemli nokialarla takas düşünebilirim..

Mebuchadnezzar

Üye
N70 yada N73 e takas edermisin üste kaç para istersin?

ümitk

Üye
    Konu Sahibi
Finlandiya malı n 73 olabilir..Resmini ekle ..bir bakalım..

Mebuchadnezzar

Üye
Ne kadar istiyorsun üstüne onu yaz hele garantisi yok tamir görmemiş kasası değişmiş orjinal kasali iki bataryası var ama yedek olan yan sanayi (çin mali değil ) şarj aleti orjinal değil T.tec in 2yıl garantili şarj aleti var şarj aletinin yedek iki kablosu var bu arada telefonun bluetooth ve normal kulaklığı var

ümitk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım üste 50 verirsin..resmini görmemiz lzım..(finlandiya malı ise taktığın kasa çin değilse )bu arada memleket ?elden olsa daha iyi olur ..

Mebuchadnezzar

Üye
istanbul sen

ümitk

Üye
    Konu Sahibi
gemlik...bursa..

dostum benim cihazı gördün benim de senin cihazı görmem lazım...

birebir resmini pm yoluyla gönderirsen bi şekilde aletleri takaslarız...(resimde finland armasını görmemiz lazım)

ümitk

Üye
    Konu Sahibi
Güncel.....

ümitk

Üye
    Konu Sahibi
günceldir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt