n900'de winrar ve winzip dosyalarını acabılme

Sponsorlu Bağlantılar

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
n900'de winrar ve winzip dosyalarını acabılme
*
*
*
*

N900 DE winrar ve winzip dosyalarini acabilmek icin once depolardan xarchiver yzilimini indirin kurun///

sonra asagidaki linkten winrar icin olan eklentiyi indirin// ve xterm ile kurun//

daha sonra winzip icin olan eklentiyi de depolardan unzip add-on for the file manager isimli olarak bulun ve kurun//

xarchiver yazilimini acip ilgili arsiv dosyasini bulup dosyalari cikarabilirsiniz////

• Beğen
Tepkiler: most0771, küresel, joymontiel ve 5 diğerleri

xemix

Üye
xterm ile kurum icin kodlari vere bilirmisin usta bu arada sagol paylasim icin

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
paylaşım için teşekkür ediyorum. xarchiver aslında tek başına birçok uzantıyı tanımıyor muydu. ben sadece bunu yüklediğim zaman hiç bir uzantıyı tanımadı. ancak zip addon'u yükledikten sonra zipleri tanımaya başladı. ancak bu addon sayesinde xarchiver'a gerek kalmadan "dosya yöneticisi"yle de zipleri açabiliyoruz. xarchiver ne işe yarıyor peki?

loko34

loko34

Üye
ustad xterm ile yuklerken error hatasi aliyorum.. sorun versiyon mu..?

Revengeful

Emekli Yönetici
sağolasın

mmk_

Üye
Arkadaşlar kurulum standart
Anlatayım
X Terminal i açıyoruz
sudo gainroot yazıyoruz enter yapıyoruz
cd MyDocs yazıyoruz enter yapıyoruz
( ls enter yaparsanız listesi gelir )
sonra yüklemek istediğimiz programın tam ismini büyük küçük harf noktalama dikkat ederek yazıyoruz bir yere
dpkg -i ..................... yazıp enter yapıyoruz
noktalı yere programın tam ismini yazıyoruz bu dosya için unrar.deb yazmamız yeterli
dpkg -i unrar.deb enter dediğimiz anda yüklemeye başlıyor.

x-SoN_NeFeS-x

Üye
depo derken neyi kast ediorsun telefonun program indirme bölümü ise eger bende görünmüyor bu program yeniledim yükleme bölümünde yok nerde olmasi gerek

Istanbul_Duman

Üye
10 numara

NR6630

NR6630

Üye
:hmmmgüzel bir ek ama birçok yamaya gerek kalmadan direk rar ve zip açan pro yokmu yaaw arkadaşlar:hmmm

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkürler...

yalcin33

Üye
dosya bulunamadi dilor silin"ms elinde olan varsa foruma upload edebilirmi? tesekkurler

ziya68

ziya68

Üye
emegine saglik linki yenilermisin? silinmis

drangela61

drangela61

Üye
paylaşım için teşekkür ediyorum. xarchiver aslında tek başına birçok uzantıyı tanımıyor muydu. ben sadece bunu yüklediğim zaman hiç bir uzantıyı tanımadı. ancak zip addon'u yükledikten sonra zipleri tanımaya başladı. ancak bu addon sayesinde xarchiver'a gerek kalmadan "dosya yöneticisi"yle de zipleri açabiliyoruz. xarchiver ne işe yarıyor peki?

arkadasım zıp adonu nerden yukledın???

deli fisek

Üye
depolardan filerollerı bulup indirirseniz bi sorun kalmaz her türlü arşivi açıyor ubuntunun orjinal arşiv yöneticisi mohammad abu garbeyyeh diye bi adam var o çevirmiş..

ziya68

ziya68

Üye
depolardan filerollerı bulup indirirseniz bi sorun kalmaz her türlü arşivi açıyor ubuntunun orjinal arşiv yöneticisi mohammad abu garbeyyeh diye bi adam var o çevirmiş..

ksrdes dedigin filerollerı prosunu depolardan bulamadim:bilmm
sen nasil buldun acaba?

xemix

Üye
file-roller yazar cikar

yalcin33

Üye
evet arkadaslar xarchıver ıcın rar eklentısı elınde olan varsa upload edebılırmı tşkkurler

NR6630

NR6630

Üye
evet arkadaslar xarchıver ıcın rar eklentısı elınde olan varsa upload edebılırmı tşkkurler
EVET BENDE VAR AL BURDAN İNDİR ADI UNRAR nr6660:oke::oke: deb kökenlidir nasıl kuracağın burda mevcut dostum

Üst Alt