• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

N900'de Düşünce Gücüyle Arama Yapılabilecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N900'de Düşünce Gücüyle Arama Yapılabilecek

ThinkContacts, bir Forum Nokia projesi
Proje ile beyindeki sinyalleri komuta çevirerek arama yapabilme özelligi kazandırılacak
Kullanım alanları arasında öncelikle engelli kullanıcılar bulunuyor, aranacak kişinin ismi ve resmini de içeren bir grafik arayüzü de mevcut.Uygulama Maemo 5 platformu için Qt kullanılarak geliştirilmiş ve Nokia N900 cihazlar üzerinde çalışabiliyor

Bakalım N900 için Daha neler duyacagız

• Beğen
Tepkiler: CoDeYs ve kayaRock

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Süper ya bu N900 ne böyle, neden çok tutulmadı yazık valla ya :( 434mhz işlemci ile çok tutan N97'den sonra N900 konusunda nerde kaybetti Nokia. Galiba iyi pazarlayamadı sırf X6'ya çalıştı zaten.

tuninger

Üye
Berk kardeş haklısın kardeş.Bende sana katılıyorum kardeş yaa valla ya çok üzücü bi durum kardeş yaa..Biyandanda amaan ne gerek var diyor insan ama olsun kardeş yaa..valla kardeş haklısın kardeş.. :(

rapman

rapman

Üye
harika telefon nokia kısıtlı yerlerde satışa sundu ve iyi reklam yapmadı, az sattı.
ayrıca benim fikrimdi bu yaa fikirlerimi çaldılar keşke patent alsaydım :)

tapdk

tapdk

Üye
n900 satısa sundugu gunlerde reklam yapmadı pek nede olsa dıger nokıalar gıbı gıder dedı ama aynı tarıhlerde i-phone 3 de satısa cıkmıstı adamlar sırf reklam ıle ortalıgı dagıttı bıde nokıa galıba beıraz cekıngen davrandı n900 ıcın (bence meamo ısletım sıstemı yuzunden tutup tutmayacagı bellı degıldı ve o sıralarda meego ısletım sıstemı ıle kararsız kaldılar )

hrn_07

hrn_07

Üye
çok güzel olur :oke:

35fatih

Üye
Berk kardeş haklısın kardeş.Bende sana katılıyorum kardeş yaa valla ya çok üzücü bi durum kardeş yaa..Biyandanda amaan ne gerek var diyor insan ama olsun kardeş yaa..valla kardeş haklısın kardeş.. :(
ya kardeş sen ne kadar çok kardeş demişsin böyle kardeş :):d:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
KOPTUUUUUUM Yerlerdeyim :kop::kop::kop:

rapman

rapman

Üye
kardeş ben cok sıcak kanlıyım kardeş ondan herkese kardeş derim kardeş.nie kızıyon anlamadım kardeş.ne ayaksın dion bana kardeş?nie dedin böyle bişey hala anlamadım.amacın ne.kavamı cıkartmak beni banlatmak mı amacın?arkadaşlık böylemi olunuyor yani arkadaşlık he?valla yazıklar olsun ya o kadar diyom size.hemen kücümsüyonuz ya.ayıptır ya ayıptır ya.günah be ayıp yazıklar olsun bee.iki kuruşluk köfteye 5 kuruş verirsen adamı hemen kazıklarlar dedikleri laf doğruymuş ya pes.sana o kadar diom yani.neyse kardeş uzatma yeter artık adamı delirmeyin burda.illa bağırttıracaksınız beni oküz gibi yeter.o kadar diyom sana hala uzatıyon yeter anladın mı beni?umarım mutlusundur şimdi.NO GAY!!!!!
adam sana ne kadar çok kardeş demişsin dedi kötü bir şey demedi ki ne celallendin :d:

Lacoste

Lacoste

Üye
Arkadaşlar bügünlerde birçok insanın kullandığı bedava sitem adlı ücretsiz paylaşım platformundan bende bir site oluşturdum sizden ricam bu siteye girip bana sitenin tema ve içeriği konusunda bilgi vermeniz teması yeterlimi bilmiyorum

yeri burası değil

ekupensar

Üye
nereye yazabilirim

Soraux

Soraux

Üye
Vay arkadaş bu ne yav

Nillowa

Üye
ilginç

kayaRock

kayaRock

Üye
süper valla iyiki bu telefonu almışım ps3 cr.acledik yaşasın

Anußis

Anußis

Üye
yav olur ins. kullanma fırsatımız olur

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N900 meego işletim sistemini resmi olarak koysalar alıcam ama şimdilik koymuyorlar...Niye Anlamadım:hmmm

CoDeYs

CoDeYs

Üye
süper bişeymiş yenı hedefim bu telefon ..:d:

manhattan89

Üye
Bende mevcut n900 ama şuanda satışa sundum:) düşünenlerle irtibata geçebiliriz..10 gün önce amerikadan getirdim sıfır diyebilceğim sorunsuz bir telefon..fiyatı 800 ,takasta düşünebilrim bursa içinden..

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Güzel telefon iyiki herkes almadı ben alcam hava olsun
5800 da atcam çünkü herkeste var XD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt