N900'de 3G Görüntülü Konuşma Yapılabiliyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

NR6630

NR6630

Üye
güncelleme gelecekmiş bu konuyla alakalı umarım görüntülü görüşme olayı halledilmiş olur şu an tek eksik o bence..
2g3g4g hepsini aldım kuullandım kız işi iphone kolay kullanımı basit amacı belli FAKAT n900 sonsuz bir dünya kafana göre herşey ;)
evet doğru işte bu şekilde bu telefonun kullanımı çok basit berbat iphone:kop::kop:

memow013

Üye
kardes slm.a ben Skype kullaniyorum tabi telefonun Kendi skype ini kullaniyorum rahatlikla goruntulu konusma yapiyorum cok guzel !!!!

SilentOne

SilentOne

Üye
3g destekliyordur da onu bulan bir cengaver çıkar inş..

ekselansali

Üye
nokia n900 gorutulu konusabilirmi simdiden teskkurler

nyluphere

Üye
yazılanları okudum da çalışıp çalışmadığını öğrenmek isteyen arkadaşlar varsa eğer bir önerim olacak...
bambuser isimli bir uygulama var N900 için.. bunu telefona yüklüyorsunuz (ovi.com'dan bu uygulamaya ücretsiz sahip olabilirsiniz) daha snra bu programı çalıştırdığınızda broadcast yazan yere tıkladığınızda ön kamera açılıor ve kayıt yapmaya başlıor(internet gerektiriyor bilginize) ve ekranın alt kısmında size bir link veriyor o linke pcnizden girdiğinizde video açılıor karşınıza ve canlı olarak yaptığınız çekimi eş zamanlı olarak izleyebiliorsunuz... umarım anlatabilmişimdir.. örnek vermek gerekirse ben yurt dışındayım ailem türkiyede pc üzerinden görüşme yapamadığım zamanlarda bu uygulamayı çalıştırıorum ve ekranımda verdiği linki aileme iletiyorum onlar türkiyeden pc üzerinden o siteye girerek beni canlı olarak izleyip dinleyebiliorlar... belki birgün işinize yarar bu uygulama, şahsen ben kullanıorum...
Saygılarımla..

yalnizkalp21

Üye
yazılanları okudum da çalışıp çalışmadığını öğrenmek isteyen arkadaşlar varsa eğer bir önerim olacak...
bambuser isimli bir uygulama var N900 için.. bunu telefona yüklüyorsunuz (ovi.com'dan bu uygulamaya ücretsiz sahip olabilirsiniz) daha snra bu programı çalıştırdığınızda broadcast yazan yere tıkladığınızda ön kamera açılıor ve kayıt yapmaya başlıor(internet gerektiriyor bilginize) ve ekranın alt kısmında size bir link veriyor o linke pcnizden girdiğinizde video açılıor karşınıza ve canlı olarak yaptığınız çekimi eş zamanlı olarak izleyebiliorsunuz... umarım anlatabilmişimdir.. örnek vermek gerekirse ben yurt dışındayım ailem türkiyede pc üzerinden görüşme yapamadığım zamanlarda bu uygulamayı çalıştırıorum ve ekranımda verdiği linki aileme iletiyorum onlar türkiyeden pc üzerinden o siteye girerek beni canlı olarak izleyip dinleyebiliorlar... belki birgün işinize yarar bu uygulama, şahsen ben kullanıorum...
Saygılarımla..
abii ii demissinde bu uygulama bana biraz sacma geldi:)

NR6630

NR6630

Üye
ovi de n900 için bMBUSER DESTEKLENMİYODİYOR ANLAMADIM SEN NASIL YÜKLEDİNKİ:hmmm

faruktml

faruktml

Üye
Güzel bir uygulamaya benziyor ama evet ovide cihazınızı destekleyen bir yazılım bulunamadı diyor :S

link varsa verebilirmisin ?

sesssiz_1910

Üye
kardes slm.a ben Skype kullaniyorum tabi telefonun Kendi skype ini kullaniyorum rahatlikla goruntulu konusma yapiyorum cok guzel !!!!
arkadasim nasil ya spayke nerden ve nasil indiriyorsun biraz ardim ama bulamadim saana zahmet bi yardim etsenya

osmanayman

osmanayman

Üye
Skype ile wi-fi veya şebeke interneti üzerinden konuşabilirsin... Skype'a üye ol, ardından rehbere gir hesabım kısmından skype ismini parolanı vs gir... Rehberindeki diğer kişilerin de varsa skype bilgilerini ekle... Cepten-cepe, pcden-cepe görüntülü görüşebilirsin... :oke:

ahmethan046

ahmethan046

Üye
Skype ile wi-fi veya şebeke interneti üzerinden konuşabilirsin... Skype'a üye ol, ardından rehbere gir hesabım kısmından skype ismini parolanı vs gir... Rehberindeki diğer kişilerin de varsa skype bilgilerini ekle... Cepten-cepe, pcden-cepe görüntülü görüşebilirsin... :oke:[/QUOTE

edit

alenen75

Üye
nokia n900 aldım ve bin pişman oldum telefon çok güzel diyen arkadaşları kınıyorum allah aşkına nesi var bu telefonun 3g si yok görüntülü görüşme yok msn yok karşı tarafa müzik dinletme sistemi yok mms gönderme sıkıntılı nesini övüyorlar bu telefonun anlamıyorum program diyorsan bend nokia n95 vardı herşey yükleyebiliyordum her sistem var bunda bir özellik yok aldığıma bin pişman oldum arkadaşlar almak isteyenler sakın almasın gidin n95 n96 n86 alın daha güzel en azından görüntülü görüşme leri var msn rahat yükleniyor symbian işletim sisteminden şaşmayın bu meamo mudur nedir bu sistem berbat mesela biriyle konuşurken ona telefounundan konuşurken bir müzik veya başka birşey dinletemiyorsun ama symbiandan her şekilde herşey oluyor allah aşkına bu telden uzak durun

----------Eklendi @ 23:21:30 ---------- Yazıldı @ 23:12:43 ----------

arkadaşın biri diyorki bu telefonun neler yapacağını biliyormusun iyide arkadaşım bu telefon ne yapıyor allah aşkına çamaşırmı yıkıyor bulaşıkmı 3g si olmayan telefon neye yarar yönlendirme yapacam ama meşgule yönlendirme olayı bile yok numaramı gizliyecem bir saate o ayar açılmıyor uygulama yönetimi yarım saate açılmıyor resimli mesaj göndermiyor bilmem ne yapmıyor peki bu telefon ne yapıyor cevap verirmisin lütfen neler yapabileceğini hadi anlat bana ben bin pişmanım bu teli aldığıma ve nokiadan başka tel kullanmadım bugüne kadar ama en rezil en berbat en ağır ve en telefon bu telefon gerekirse gidip bunu bir n95 le kafa kafaya değişecem yada çekiçle paramparça edicem bir sürü para verdim yazık verdiğim paraya ve nokia yıda kınıyorum madem böyle bir telefon yapmışsın neden bu özellikleri vermemişsinde hep oyun falan yüklemişsin

denizci535

denizci535

Üye
ertan sen n95 denen yada vs neyse onun etkisinde kaldin sen o telefonu yolla ben n95 telefonu parasini vereyim sana...

once bir kac uygulama kur alis sonra bir bak.... 2 aydan sonra alismis olursun ama illa n95 diyorsan yaz ozelime...

----------Eklendi @ 12:01:55 ---------- Yazıldı @ 11:59:34 ----------

qtm denen msn yi yukle yada amsn var ona bak sana yardimci oluruz merak etme neler istedigini yaz yeter.....

osmanayman

osmanayman

Üye
N900 telefon değil zaten, tablet pc (telefon özelliği eklenmiş tablet)... 3G var görüntülü görüşme yoktur... Bu da Nokianın pisliği işte (donanım olarak hala iyi olan bu merete yazılım desteği sıfır)... Msn için aMSN kullanırsın, wlm bazı değişikliklere gitmeden önce msn'de görüntülü görüşme de vardı Uygulama yöneticisinin yarım saate açılması meselesi mevcut depoları toparlamasından kaynaklanmaktadır, malum binlerce uygulama/oyun ve detaylı bilgilerin önce taranıp hazırlanması lazım... Mesut kardeşimin de dediği gibi önce kullan teli, pardon tanlet pc'yi beğenmezsen N95 devam edersin... N95 bundan önceki telimdi ondan da memnundum ama N900 başkadır... Kaç telefona işletim sistemi yükleniyor, kaç telefonla wi-fi şifreleri kırılabiliyor, kaç telefona diğer sistemlerden oyun/pro port edilebiliyor, kaç telefon sanal işletim sistemi açıyor... Sana kısaca şunu diyeyim dünyanın en iyi hack edilebilir telidir N900... Forumdan tatmin olmadıysan, Google'dan araştırıp bakabilirsin... Yanlış anlaşılmasın sadece tercih meselesi... Sizi tatmin etmeyebilir...

Üst Alt