N900 telefon değil zaten, tablet pc (telefon özelliği eklenmiş tablet)... 3G var görüntülü görüşme yoktur... Bu da Nokianın pisliği işte (donanım olarak hala iyi olan bu merete yazılım desteği sıfır)... Msn için aMSN kullanırsın, wlm bazı değişikliklere gitmeden önce msn'de görüntülü görüşme de vardı Uygulama yöneticisinin yarım saate açılması meselesi mevcut depoları toparlamasından kaynaklanmaktadır, malum binlerce uygulama/oyun ve detaylı bilgilerin önce taranıp hazırlanması lazım... Mesut kardeşimin de dediği gibi önce kullan teli, pardon tanlet pc'yi beğenmezsen N95 devam edersin... N95 bundan önceki telimdi ondan da memnundum ama N900 başkadır... Kaç telefona işletim sistemi yükleniyor, kaç telefonla wi-fi şifreleri kırılabiliyor, kaç telefona diğer sistemlerden oyun/pro port edilebiliyor, kaç telefon sanal işletim sistemi açıyor... Sana kısaca şunu diyeyim dünyanın en iyi hack edilebilir telidir N900... Forumdan tatmin olmadıysan, Google'dan araştırıp bakabilirsin... Yanlış anlaşılmasın sadece tercih meselesi... Sizi tatmin etmeyebilir...