N9000q N9005 ??

Sponsorlu Bağlantılar

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
N9000q N9005 ??
Arkadaslar ben turkiye versiyon Note 3 aldim ama almadan önce yurtdışı versiyonun + yönleri oldugunu bilmiyordum ve turkiye versiyonunu aldim. Şimdi size sormak istedigim bu telefonu satip yurtdisi versiyonunu alsam nasil olur? Benim telefonum benchmarkta 36601 deger aldi. (Telefonum samsung garantili)
Bunu satip yurtdisi modelini almak degermi?++++++++++
 


canertam

canertam

Üye
kardesim bende de note 3 var. bencs satip yurtdisi modelini alman gereksiz. bi kac ozellik haric herseyi ayni. sonucta yapanlar samsung her ikisinide. fakat Türkiyemizin bahtindan heralde hep kesik ozellikler geliyor bize. burasi zaten apayri bi soru ve sorun?
bana soracak olursan alma yani o kadar zahmet su bu... hic gerek yok. canavar gibi telefonlara sahibiz ve acik konusayim bana samsungu sevdiren telefon.
ayrica bi yazida okumustum. bizim kullandigimiz islemci, oyun disinda cok az bi farkla performansi yuksek kaciyo. tamam snapdragon iyi bi platform yalniz bizimkini de dislamamak lazim :)
tekrar soyluyorum GEREK YOK. az daha sabret garantin bitsin ve rom at :) diledigin gibi kullan
 
yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için vazgeçtim bende öyle bişey yapmaktan bencede bir farkı yok arkadaş aldı yurtdışı versiyonu alıp inceleme fırsatım oldu gerçekten fark yokmuş.. Bian açgözlü davrandım sanırım :D teşekkür ederim yorumun için...
 
  • Beğen
Tepkiler: canertam
canertam

canertam

Üye
ne demek kardesim :)
 


Üst Alt