N900 yeni sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

miharbiiiiii

Üye
nasıl yuklıcez pekı

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Abi bence buna para vereceğinize İphone 3GS alsanız ya aynı fiyat aralığındalar sanırsam..
N900 de ram kaç?

İşlemci falan?

umitlerim

Üye
Nokia N900 yeni güncellemsei olan programı yükledim. versiyonu Maemo 5 3.2010.02-8.002 oldu. Fakat SMS 'lerimi görüyorum fakat içine giremiyorum. Lütfen yardım edin acaba .ekrana operatör ismi çıkıyor ve arama yapıp konuşuyorum fakat SİM kart kilidi kapalı onunla alakalı olabilir mi eğer onunla ilgisi varsa SİM kart kilidini nasıl açabilirim. Dosya varsa paylaşırsanız sevinirim.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ben birşey sormak istiyorum n900 nasıl alabiliriz şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

birşey daha sormak istiyorum n900 mu yoksa n8 mi daha iyi olabilir n8 daha çıkmadı ama ne dersiniz. ??? teşekkürler

kuavo15

kuavo15

Üye
n900 n8 e oranla daha çok bilgisayar görevi görüyor sanırsan n8 n97 gibi bir telefon :hmmm

brusk56

Üye
arkdaslar cok acil yardima ihtiyacim var.yeni passat cclerde bluetooth n900 eslesmiyor.wosvagen servisi n900 yeni isletim sistemi oldugu icin calismadigini soyluyor.nasil calistirabilirim bilen varsa yardimci olursa cok sevinirim

ekselansali

Üye
3g ile goruntulu konusulmuyor hayret ediyorum ya boylesine mukemmel bir cihaz cok buyuk bir eksiklik basit tellerde bile goruntulu konusuluyor anlamadim yeni guncelleme paketiyle goruntulu konusma yapilabilecekmi acaba

devrim_41

Üye
ya arkadaslar bıse sorcam.ben telefonun kendı app dan upgrade yaptım 5.2 mb dedı
sora sarjı yok dedı taktım we yaptı .bende kı surumde : 21.2011.38-1.203.1 yazıor
eskı surummu !!!

balones

Üye
usb ara kablosuyla baglayabilirsin tabi muzik calarin usb girisi varsa ben hep oyle kullaniyorum telefon ozelliklerinden hic bi dusus olmuyor muzik calarken normak telf.gorusmesi yapabiliyorsun

balones

Üye
n900 aldigimdan beri bilgisayari unuttum sayilir.fark bu iste:)

macit_2000

Üye
Arkadaşlar ACİL yardım HELP... Nokia Ovi Suit kurmuştum bilgisayara çocuk yanlışlıkla güncelleme yapmış Türkçe Dil desteği kayboldu bu cihazda yeniyim ne yapabilirim.. ACABA....

enolaguy

Üye
aranel surion n900 turkce dil destegi diye google dan ara

Takipçi Satın Al

Üst Alt