kullanmam pek ama eksi olarak gözüküyo telefonda dikey ekranda bir gelişme var mı ?
16.2 mb lik yeni guncelleme cikti

evet ben de fw update yaptım, seninle aynı sürüm oldu yani, 8.003. Ama epey free rootfs gerekti, epey program-uygulama sildim, yaklaşık 45.mb. boş rootfs kalınca update başladı, şimdi 26.mb. yer kaldı. Yakında "majör" güncellemenin geleceği yazıyor maemo.org'da, o zaman rootfsda yer açmak için herşeyi silmek zorunda mı kalacağuz? ne dersiniz?
...ya benim aklıma da disable yapmak sonradan geldi, ama birçok uygulamayı silmek zorunda kaldım.ben de şaşırmıştım bir tek benmki mi 8.003 oldu diye...peki bizimki niye böyle oldu biliyor musun?Bi de dediğim gibi bende de not enough momery in target location yazdı sonra ben de aplication catologs dan bir kaç depo yu disable yaptım tekrar güncelleme yapmak istediğim de güncellemeyi yaptı....herhangi bir şey silmedim ya da bilgisayar üzerinden güncelleme yapmadım![]()
...ya benim aklıma da disable yapmak sonradan geldi, ama birçok uygulamayı silmek zorunda kaldım.
Aranel'in bloğunda bu konularla ilgili konuşuyoruz. adresi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aranel çok bilgili bir kişye benziyor, epey yardım aldım ondan.
Ama linux'a "Fransız" olduğumdan çok zorlanıyorum.
n900'e winXP kuranlar varmış, acaba ben de mi öyle yapsam ne dersin?
Selamlar,
LP

geçmiş olsun kardeş, bir deUbdate yaparken cihaz yarıda kaldı ve açılmıyor..
Ekran karanlık ve Nokia yazısı var oda birsüre sonra gidiyor.. USB bağladığımda sağ üstte bağlantı ikonu çıkıyor ancak NSU cihazı görmüyor.. Dediğin yöntemide denedim cihazda tık yok..
Açma-Kapama tuşuna bastığımda ise beyaz ekranla beraber Nokia yazısı geliyor 10-15 saniyelik bir beklemeden sonra cihaz kapanıyor..
Ne yapmak lazım..??