murattiy
Üye
-
Konu Sahibi
-
easy debian kurdum ancak bellek yok gibi birşey hatası veriyor 2 defa ve kapanıyor.yardımcı olurmusunuz.
slm ya bu arada bu easy debian çok kullanmadığım için bir sorum olacak ya bu normal bir windows yazılımı gibi bişey evet içinde herşey var ama ne müzik çaldırabiliyorum nede film oynatabiliyorum easy debian ileSen henüz uygulamayı kurmuşsun.Uygulamayla beraber "Deb img install" gelen bir uygulama daha var.internete bağlanıp bunu çalıştırman gerek.2,5 gb lık bir image dosyası indirdiğinde easy debian çalışmaya başlar
bu arada ordaki indirdiğim yerde bisürü versiyon vardı ama en iyisi hangisi bizim indirdiğimizmi yani murattinin dediğini indirdim ama. onunkinin ara yüzü beyaz gibi ne bilim ben en son easy.debian 9.54 gördüm ama bizimkiler 9.35 galibamuzik dinleyebiliyorsun muzik player ayarlarinda ses karti secimi gibi secenek var.onu degistir.sol alt koseden sarkilarin oldugu kilasoru goster bu kadar
easy debianin yeni debian surumu var e surumu onu indir aqualang diye muzik playeri var ordan rahatlikla muzik dinlersin
gazi bey teşkkür çok iyi oldu yaw sağolYaniLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindireceksiniz... (debian-m5-v3e.img.ext2.lzma)
rica ederim.Bende videoları açmaya çalıştım ancak olmadı,usb fare ile süper kullanılıyor,mübarek bilgisayar sanki,bluetooth fare aldım şimdi webte dolaşmak daha zevkli olacak.bu arada ordaki indirdiğim yerde bisürü versiyon vardı ama en iyisi hangisi bizim indirdiğimizmi yani murattinin dediğini indirdim ama. onunkinin ara yüzü beyaz gibi ne bilim ben en son easy.debian 9.54 gördüm ama bizimkiler 9.35 galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?