N900 den bomba NOKİA N95 8GB Yİ YÖNETTİM (H-E-N)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
N900 den bomba NOKİA N95 8GB Yİ YÖNETTİM (H-E-N)
:oke::oke:EVET ARKADAŞLAR BUDA OLDU N900 DEN NOKİA N95 8GB Yİ YÖNETTİM BAĞLANIP DOSYA ALIŞ VERİŞİ YAPTIM PC İLE AYNI HIZDA KALİTEDE BİLİYOSUNUZKİ GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE KULLANIMA SUNULAN, USB OTG H-E-N, N900 TELEFONLA FLASH DİSK HDD VE MOUSE KLAWYE GİBİ ŞEYLERİ BAĞLANMAK İÇİN GELİŞTİRİLMİŞTİ.. VE GÜNCELLEMELERİ HALEN DEVAM ETMEKTEDİR VE BU YAZILIM HAFIZALI MP3 PLAYERLERİ BİLE YÖNETMEKTEDİR. MP3 LERE PC YE BAĞLANMADAN GİRİN MÜZİK ATIN SİLİN KOPYALAYIN KISACASI N900 ÜN HAFIZASIYMIŞ GİBİ YÖNETİN..BİLGİNİZE TARAFIMCA ŞUANDA BİLE KULLANILMAKTADIR ÇOK HARİKA:oke::oke:NR660

• Beğen
Tepkiler: faruktml ve dafmar

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Nurettim kardeşim tamam çok sevinçlisin anlıyorum seni taşınabilir adaptörlü 1 TB HDD' mi N900' e bağladığımda ve direk kullanmaya başladığımda bende çok sevinmiştim. Amakurallarımız gereği mesaj içeriğini ve başlığı olduğu gibi büyük harf ile yazmak yasak...

selhey

selhey

Üye
1 tb mı n900 mi bağlanıyor...
kusura bakma acemiyim.. kendi çapımda araştırmalar yapıyorumm..

NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
Nurettim kardeşim tamam çok sevinçlisin anlıyorum seni taşınabilir adaptörlü 1 TB HDD' mi N900' e bağladığımda ve direk kullanmaya başladığımda bende çok sevinmiştim. Amakurallarımız gereği mesaj içeriğini ve başlığı olduğu gibi büyük harf ile yazmak yasak...
:naughty::naughty:haklısın yaw büyük harf olayını unutmuşum bu arada h-e-n telefonlarıda yönetiyo buda iyi oldu:ehe

matt01

Üye
kardeşim acaba mouse imleci ekrana getirmek için ne yaptın ? mouse çalışıyor ama ekranda mouse imleci olmadığından kullanamadım :s

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
kardeşim acaba mouse imleci ekrana getirmek için ne yaptın ? mouse çalışıyor ama ekranda mouse imleci olmadığından kullanamadım :s

Ben H-E-N ile mouse çalıştırmadım. Eğer sadece ekranda mouse kursörünü çıkartmak istiyorsan BURAYI inceleyebilirsin...

NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
h-e-n ile mouse çalışıyo ya gazi meego tr de biri yapmıştı ama daha bende deneyemedim fakat çalışırsa sana çok yarar ha değilmi hem pc dekki işlerini hemde n900 ünü aynı anda hızlı kullanmış olursun:naughty:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Çalıştığını biliyorum kardeşim. Sadece daha denemedim onuda denerim. N900 daha neler neler çalıştırır kim bilir. Evet işime yarar...

matt01

Üye
Ben H-E-N ile mouse çalıştırmadım. Eğer sadece ekranda mouse kursörünü çıkartmak istiyorsan BURAYI inceleyebilirsin...

yok kardeşim senn bana önerdiğin konu web de sanal fareyi açıyor bnm dediğim ise ekrana normal fare imleci getiren program... adı depo da mouse support ,extmou ya da mouse cursor olarak geçiyor ama mağlesef yüklememe rağmen çalıştıramadım programları.... burda da videosu var

dafmar

dafmar

Üye
valla sen yaparsın:oke:

NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
eywallah ali bey:naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt