Telefonu kurcalamadan en baştan telefoncuya goturseydin belki telefonunu yaparlardı. Ama sen onun yerine bana hakaret etmeyi daha uygun gördün. Sadece bu forumda 10 senelik üyeliğim var, bu forumdan önce bircok forumlarda moderatörlük yaptım. Hatta kendim bizzat forum siteleri kurup yönettim. Sonuç olarak geçmiş olsun.Cihazı götürdüm arkadaşa onda N900 vardı takti kendininkini flash atıyor bizimkini takiyor titriyor bekliyor başka tepkime yok :/ soket felan dedi ama baktım dogubank ta felan götürdüm kimse yapmadı !!!!! O arkadaşa sevgillerrr telefoncu yapar telefoncu yapar götür götürdük sıfır ! Cihaz halen Nokia yazısında kalıyor flash atılmıyor ne yapayım ben şimdi :/ temiz di cihazım da
İnsan evladı olmasını boşver sen o telefonu kullanan birini bulmaya bak bence . Şahsen ben o telefonla uzaktan yakından alakam yok . Yapıcı bir şeyler yapabileceğimi sanmıyorum .Eminim bu sitede bana yardım edicek bi insan evladı vardır
Resim kurbağa olmuş .Demişler o öldu ! Bilsin herkes efsane geri döndü ☺
resimag.com/p1/fda2be2f6f2.jpeg
Haha kral geri döndü basardım 😎
King is the backLink burada 😂😂😂 kusura bakmayın heyecan yaptım
resimag.com/p1/e9e013a1a1b.jpeg
Beyler yükledim oyunları da ana sayfa da çıkmadı neden ? Nereye kayıt oluyor bu arkadaş