N900 Kullanan arkadaşlar sizin bataryalar ne kadar gidiyo ?????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavi_krimzi

Üye
    Konu Sahibi
N900 Kullanan arkadaşlar sizin bataryalar ne kadar gidiyo ?????
N900 Kullanan arkadaşlar sizin bataryalar ne kadar gidiyo ben günde 2 batarya değiştiriyorum nokianın batarya şarj eden cihazını aldım o sürekli dolduruyor bataryaları ama fazla wifi kullanmadığımiyorum msj az da telefon konuşmasıyla hemencik bitiyor acaba diğer arkadaşlarda da problem aynımı yazacağınız yorumlar için teşekkür ederim.

serserim1905

serserim1905

Üye
ben tek bataryayla nerdeyse 2 gün kullanıyorum bayada kurcalıyorum telefonu msj müzik wifi falan çok yüklenirsem birgün gidiyor. senin bataryan büyük ihtimal orjinal degil yada bozulmuştur batarya alacaksan da kesinlikle ve kesinlikle orjinal al paraya kıy yoksa bi fayda etmiyor

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
bende çok yoğun kullanırım 3 tane bataryam var,bi tanesi durur içinde diğeride cüzdanımda durur bi tanede evde :) ama bana bir gün gidiyo aksam olunca sarja takıyorum.pek şikayetçi değilim.yarı yolda bırakırsada cüzdanda batarya var ;)

mavi_krimzi

Üye
    Konu Sahibi
bataryalar orjinal turkcell tim den aldım bir ay önce ama ben çok msj çekiyorum günde 150 yi geçiyo format attım kendim hani işlemciye yük olan şeyler varsa o da bitirir yok aynı şarjım çok az gidiyo mesela bugün ilk bataryamı saat 10 da taktım ikincisi 6 gibiydi 3.sü gece 1 de

pRime.

pRime.

Üye
bataryalar orjinal turkcell tim den aldım bir ay önce ama ben çok msj çekiyorum günde 150 yi geçiyo format attım kendim hani işlemciye yük olan şeyler varsa o da bitirir yok aynı şarjım çok az gidiyo mesela bugün ilk bataryamı saat 10 da taktım ikincisi 6 gibiydi 3.sü gece 1 de

Tim'de satılan bataryalar orjinal değil, holograma kanmayın.

serserim1905

serserim1905

Üye
orjinal bataryayı alaksan nokiaclupten alcan kardeş geç onları sen ve bende en az 100 küsür msj atıyorum ama bi gün rahat kullanıyorum senin bataryalar sorunlu büyük ihtimsl

mavi_krimzi

Üye
    Konu Sahibi
nerde şarj ediyosun telefonu kardeş ben nokia bataryası şarj eden cihazda şarj ediyom acaba ondan mı ki

kaan dean

kaan dean

Üye
bende iki tane batarya var ama ikiside sadece bir gun gidiyor . ayrica pil cikarip takmaktn nefret ediyorum makine kenidini sifirliyor.. her gece uyumadan sarj etmek en iyisi

NR6630

NR6630

Üye
arkadaşlar evet orjinal batarya alın trcell tim falan hepsi hikaye bunlar teknoloji cahillerini kandırıyolar ancak.. ben n900 üme nokiashop tan 35 milyona orjinal bulmuştum direk kutudan çıkan yani içinden gelen batarya işte süper bişi gene en iyisi tabiki bunlar yani orjinal olanlar... tavsiyem budur

kaan dean

kaan dean

Üye
tam 27 euro verdim aldim yinede 1 gunden fazla gitmiyor. ama normal be kardesim makineyi elimden biraktigim dakika yokki:)))

• Beğen
Tepkiler: osmanayman
serserim1905

serserim1905

Üye
kardeş ben kendi orjinal sarj aletiyle sarj ediyorum sen en iyisi git nokiaclup tan al batarya

grimser

Üye
benimde 1buçuk günü anca görüyor

mavi_krimzi

Üye
    Konu Sahibi
önceki telefona alışkanlığımdan herhalde arkadaşlar ben günde 150 msj i geçiyo ayrıca gün içinde de çok telefon konuşmam olur bide bu konuşmların %40 ı bluetooth kulaklıkla konuşuyorum ama n900 çok şarj yiyo yaa keşke nokia bunu düşüpte üretseydi :)))

mert_1047

mert_1047

Üye
Normal kullanimda 3 gunu rahat goruyordum rahmetliyle :(

mert_1047

mert_1047

Üye
Keske degistireydim Kaan kardes n900 un kronik hatasi olan all telephony functions hatasinin gazabina ugradi sim kart modulunde sikintilar var ve wireless stabil degil hatanin cozumu yok

NR6630

NR6630

Üye
Keske degistireydim Kaan kardes n900 un kronik hatasi olan all telephony functions hatasinin gazabina ugradi sim kart modulunde sikintilar var ve wireless stabil degil hatanin cozumu yok
sana yeni telefon gözüktüğü kesin, :naughty: entegresel hataların dönüşü olmayabiliyor...

mert_1047

mert_1047

Üye
sana yeni telefon gözüktüğü kesin, :naughty: entegresel hataların dönüşü olmayabiliyor...

Maalesef bu sorunun cozumu yok cok aradim talk maemoya baktim cihazimin sozde bir garantisi var ozsahin iletisim diye bir firmadan ama firma cok saglam bir firma degil gonderip gondermemek konusunda kararsizim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt