N900 Jarj Çabuk Bitiyo Eskiden Böyle Birşey Yoktu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wanted120

Üye
    Konu Sahibi
N900 Jarj Çabuk Bitiyo Eskiden Böyle Birşey Yoktu
Arkadaşlar ilk aldığımda telefonun jarjı 4 gün falan gidiyordu.Ama 2-3 kere formatladım Ondan sonra Telefonu fullüyorum.Dershaneye gidiyorum.Eve Gelince Bitiyor(3 Saat) :SS Sizce Neden olabilir.Yardım Edin...

serserim1905

serserim1905

Üye
bataryan yan sanayi ise bozulmuş olabilir kardeş orjinal bataryası normalde o kadar çabuk bitmez

yalnizkalp21

Üye
internete otomatik baglaniyosa o zmanda hüp diye çeker bataryayi kullandigin programlarada dikat et yani telefon stand by modundayken bile bataryadan yerler

grimser

Üye
ben ikinci el aldım ama 3 gün gittiğini hiç görmedim (günlük 100 sms, 2 saat konuşma, 2 saat müzik ve biraz int.) tüm bu kullanımla 1 günü zor aşıyor ama birkeresinde bir program kurmuştum o program yüzünden 3 4 saatte tükenir oldu sonra formatlayarak düzelttim anca

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Benimde ''Şarj'' çabuk bitiyor, biraz değişik ama :D

Wanted120

Üye
    Konu Sahibi
serserim1905

serserim1905

Üye
format atmayı dene bi kardeş hala aynı sorun devam edecek mi birde başka bi batarya dene bakalım

denizci535

denizci535

Üye
kardes ilk aldigim n900 de boyleydi hicbir seye girmiyordum, sarjdan cekiyorum aksam 22:00 den sabah 08:00 sarj bitiyordu...
bir turlu onleyemedim hep cok zor durumda kaldim bende sattim bir yil oldu herhalde simdi baska n900 aldim sarji super gidiyor... fazla program atmiyorum 4 saat internet dowland yaptim halen batarya kirmizida....
n900 de yada bataryanda sorun var ama buyuk ihtimal batarya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt