N900 icin Meego Harmattan Meecast hava tahmin programi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
N900 icin Meego Harmattan Meecast hava tahmin programi
Meego Harmattan Meecast hava tahmin programi var cok guzel ve gorsel bir program siddetle tavsiye ediyorum dikey mod ozelligi mevcut..

Uploaded with

BEGENEN ARKADASLARIMIN BUTONA BASMALARINI RICA EDERIM(h)

• Beğen
Tepkiler: MeGy-MysD, osmanayman ve saruman_me

osmanayman

osmanayman

Üye
Güzelmiş... Teşekkürler kardeşim...:oke: N900'de mevcut olan şeylerde hiç bir sıkıntı yok yalnız bu "queen beecon widget" bir türlü yapamadım... "geel" diye bi widget var çok güzel duruyor... Ama yapamadım daha...

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
gulegule kullan babacan.. bahsettigin program ne ise yarar..

osmanayman

osmanayman

Üye
Bir-iki örnek:

Nasıl yapıldığı detaylı anlatılıyor fakat yapamadım bir türlü hep boş göründü iconlar, çok kullanışlı bir şey... Selametle...:oke:

saruman_me

saruman_me

Üye
Bir-iki örnek:

Nasıl yapıldığı detaylı anlatılıyor fakat yapamadım bir türlü hep boş göründü iconlar, çok kullanışlı bir şey... Selametle...:oke:
görsellik olarak çok güzel osman bide şu 720 p çekim işine el atsan osman süper olur valla..

osmanayman

osmanayman

Üye
El attım denedim şu deb uzantılısını ama pek yararı olmadı... Diğeri de kernel v49 ile çalışıyor... Kernel v49 çıktı fakat stabil olmadığı söyleniyor, talk.maemo'da "pali" nickli biri uğraşıyor bu kernellerle, yakında stabil olanı çıkar, çıkınca zaten telefon kendisi günceller ben de İnşallah ilk iş olarak 720p denerim... Selametle...:oke:

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
osman kardesim androidden haber varmi.birde su n900 u pc den yonetme isine el atsan

osmanayman

osmanayman

Üye
İnşallah kardeşim... Teli sıfırlamıştım android yoktu... Dün yine yükledim... Zaten köydeyim bari tablet niyetine biraz android takılayım dedim... 2.3.5'den haber yok çok bakıyorum basit güncellemeler eklemişler google applications vs... İnşallah çıkar... Gerçekten çok uzadı ne alien dalvik ne 2.3.5 pek haber yok... VNC viewer'a bakarım İnşallah... Sen de varmıydı 2.3.4, yükle bence işine yarar... Yükleme konusunda yardımcı olurum çok basit...:oke: Selametle...

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
kardesim gecmis olsun oncelikle sanirim deprem sizin oralardada hissedilmis. zor zamanlar geciriyoruz ALLAH sonumuzu hayir eylesin.. bende yukledim android ama malesef acilmasi cok cok uzun suruyor. makina acayip derecede isiniyor. ve surekli ekrana sebeke sorunu oldugunu belirten ikaz geliyor insan cileden cikiyor. en son olarak ucak moduna alip kullandim:( yukleme isini forumda paylasilan sekilde yapiyorum onceleri bu sekilde sebeke sorunu yoktu yeni cikti nedir neden kaynaklanir bilmiyorum. benim makinedemi bir sorun var onuda cozebilmis degilim. forumda anlatilanin disinda bir yukleme metodu varsa denemek isterim yeniden. sende bu sekilde sebekeye dair sorun cikiyormu.?

osmanayman

osmanayman

Üye
Burada yeni bi yöntem var...

serdarrrr

Üye
kardesim gecmis olsun oncelikle sanirim deprem sizin oralardada hissedilmis. zor zamanlar geciriyoruz ALLAH sonumuzu hayir eylesin.. bende yukledim android ama malesef acilmasi cok cok uzun suruyor. makina acayip derecede isiniyor. ve surekli ekrana sebeke sorunu oldugunu belirten ikaz geliyor insan cileden cikiyor. en son olarak ucak moduna alip kullandim:( yukleme isini forumda paylasilan sekilde yapiyorum onceleri bu sekilde sebeke sorunu yoktu yeni cikti nedir neden kaynaklanir bilmiyorum. benim makinedemi bir sorun var onuda cozebilmis degilim. forumda anlatilanin disinda bir yukleme metodu varsa denemek isterim yeniden. sende bu sekilde sebekeye dair sorun cikiyormu.?

Şebeke sorunu bende de başladı ilginçtir gelip gidiyor sürekli.Telefonu kapatıp, açtığımda düzeliyor hemen.

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
osman kardeesim pek bisey anlamadim valla:(

mryseb

mryseb

Üye
Bende bu Meego için yapılan hava durumunu N900 için portlamaya çalışıyordum yarı olmuştu ama benden önce davranmışlar :)

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
Bende bu Meego için yapılan hava durumunu N900 için portlamaya çalışıyordum yarı olmuştu ama benden önce davranmışlar :)

baskan baska projelerde seni gormek isteriz mesala su tvplayer olayina bi el atsan fena olmaz bence:))

osmanayman

osmanayman

Üye
baskan baska projelerde seni gormek isteriz mesala su tvplayer olayina bi el atsan fena olmaz bence:))

Ben uğraşıyordum fakat programlama bilgim olmadığından html ve dreamweaver ile basit bir şey hazırlamaya başlamıştım. Fazla uğraşmak istememiştim, kenarda duruyor. Eğer istiyorsanız uğraşırım. Selametle...:oke:

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
cok makbule gecer kardesim..

grimser

Üye
kendime güvenmiyorum bu yükleme olaylarında ama birgün bende deneyeceğim (h)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...