Qtlockscreen arka planlari

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
Qtlockscreen arka planlari
Selam arkadaslar malumunuz uzere telefonu tus kilidine aldigimiz zamanlar acma kapama tusuna bastigimizda kaydirma fonksiyonu geliyor ekrana iste ordaki ekrani degistirmek icin gerekli bir program bu

adresten yukluyoruz programi sonra cihaza kuruyoruz. sonrasinda asagidaki 2 linkten ekran arkalarinida indirip kuruyoruz ayri ayri sonrasinda qtlockscreeen programini acip istedigimiz ikona 2 defa tikliyoruz sonra kendi otomatik aktif oluyor burada ekranin linki ve resimleri var gule gule kullanin :)

TESEKKUR DUGMESI HEMEN YAN TARAFTA(h)

REsimler 1

EKRAN ARKASI

RESIMLER 2

EKRAN ARKASI

• Beğen
Tepkiler: saruman_me

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
yokmu deneyen..???

NR6630

NR6630

Üye
n900 üm yok :ehe:ehe paylaşım için sağol.. vay be 2010 da ne estirmiştik ha ortak bu forumu günlük yeni paylaşımlarla tahminim şuan çoğunun n900 ü yok o üyelerin görüşmek üzre .........................

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
haklisin kardesim zaten cok fazla paylasim yapmak icimden gelmiyor bir cok konu var aslinda ama ne yazikki N900 yuvadan uctu artik.. bir kac gune N9 ve iphone 5 cikacak artik bu canavarin devri bitiyor:)

NR6630

NR6630

Üye
haklısın ortak

saruman_me

saruman_me

Üye
şurda bi kaç kişiden ibaretiz artık nurettinin de deiği gibi çoğu kişi sattı ama benim niyetim yok satmaya gittiği yere kadar bende bu cihaz .. bu arada sağol kaan pogramı kurdum cidden süper eline sağlık kardeş..

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
gule gule kullan kardesim dedigin gibi bu cihazi asla elden cikarmam hic olmadi en kotu ihtimal navigasyon cihazi diye kullanirim:)

NR6630

NR6630

Üye
haklısınız arkadaşlar elden çıkmasada nebilim bazen bir mp3 çalar yada o muhteşem kamerası ömür boyu kullnanılabilir yada büyük ekranında cepte sinema keyfi gerçektende sürekli yaşanır orası doğru arşivlik model..

kuavo15

kuavo15

Üye
bende satmadım alooo :D takip ediyorum arada burayı ama n900ümüzn ölümünü de göreceğimiz varmış :( eskiden ne güzel forumdu burası canlı canlı şimdi ise sönük kalmış :( ..

serdarrrr

Üye
Direniyoruz :good:

yalnizkalp21

Üye
arkadaslar bunun tek sorunu bu telin turkiye destegi olmamasi bence

• Beğen
Tepkiler: NR6630
NR6630

NR6630

Üye
bende satmadım alooo :D takip ediyorum arada burayı ama n900ümüzn ölümünü de göreceğimiz varmış :( eskiden ne güzel forumdu burası canlı canlı şimdi ise sönük kalmış :( ..
waay kuavo 15 dmek yaşıyordun haa!! sen bıraktın buraları meegoturkiyede görüyodum seni ara ara:P:.. ama dediğn gibi sen ben ve diğer o ünlü arkadaşlar iyi coşturmuştuk burayı değilmi o sıralar.. güzel günlerdi :oke::good:

osmanayman

osmanayman

Üye
Keşke önceden sizlerle beraber olsaymışım, teli yorumlarınız sebebiyle almıştım... Hep burada olmaya çalışacağım... Vesselam...:oke:

Bu arada lockscreen aarka planları kataloglarda mevcut sense, iphone, simple vs... lock diye arattırın bulursunuz, yalnız harmattan yoktu paylaşman iyi olmuş teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: NR6630
kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
kendimi bir garip hissediyorum meego sayfasina bakiyorum prime isimli arkadas surekli N9 icin paylasimlar yapiyor sonrasinda inanilmaz zoruma gidiyor maemo bolumune bakmak:(

NR6630

NR6630

Üye
muho ortak hakatten bende daha o meego sayfasına girmedim bile ha. azcık göz atayım durda:naughty:

enolaguy

Üye
nokia meego yu tamamen birakip devre disi olup bir baskasi ele almadikca bir is cikmaz adam hala winphone yapacagim sevdasinda takili kalip kendini bitirdi symbian ile bile devam etseydi bundan iyi yapardi boyle bilincsiz bir firmadan beklentide olmak anlamsiz ben nokianin meego yu samsunga devretmesini isterdim ama nokia onuda maemoyu da kendinide bitirdi nokiaya bol stephen eloplu gunler dilerim

saruman_me

saruman_me

Üye
nokia meego yu tamamen birakip devre disi olup bir baskasi ele almadikca bir is cikmaz adam hala winphone yapacagim sevdasinda takili kalip kendini bitirdi symbian ile bile devam etseydi bundan iyi yapardi boyle bilincsiz bir firmadan beklentide olmak anlamsiz ben nokianin meego yu samsunga devretmesini isterdim ama nokia onuda maemoyu da kendinide bitirdi nokiaya bol stephen eloplu gunler dilerim
3500 adamını çıkaracağına bi elop u çıkarsa inanın nokia eski günlerine geri döner ve şu anki piyasada tek lider olur ama eyhat eyhat kurulun elini ayağını başlamış sanki elop ona hiç bişi yapamıyorlar ve böle gitmeye devam ederse elindeki kıymetleri teker teker kaybederse muhtemelen kendi sonuna doğru ilerler mango ya taktıda kardeş samsung olsun lg olsun htc olsun o cihazları çoktan piyasalara sürdü şimdi kulanıcılarına ne gibi bi süpriz yapmayı planlıyor acaba elop oda ayrı bi soru işareti..

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
ellerinde patliycak bu windows telefonlari inaniilmaz sogudum nokia dan . zaten bu n9 ile son sansi benim gozumde tabiki..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt