N900 İçin Kılıf Kullanıyor musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustimik

mustimik

Üye
    Konu Sahibi
N900 İçin Kılıf Kullanıyor musunuz?
Selam Arkadaşlar
N900 ümü çizilecek diye bi yere koyamıyorum. Bu sorunu nasıl hallettiniz.
Ekran için film kullananlar varsa dokunmatiği zorlaştırıyor mu?
Silikon kılıflar 2 parçalı yapıya nasıl uyuyor?
Silikon kılıf tavsiye eder misiniz?
Nereden kaç TL ye aldınız?
Saygılar,teşekürler.

ymz83

Üye
ben zagg kullanıyorum.sitesinde detaylı anlatıyorlar nasıl uygulandığını,gerçekten sağlam ,n900 um aldığım gibi gıcırgıcır.hiç korku kalmıyor çizilecek diye önü arkası kaplanıyor.link ayrıca ben 70 tl vermistim,37 tl olmuş kaçmaz.

haydar006

Üye
Bu zagg'ın işini türkiye de yapan yok mu?

Burada ekranı kaplayan bişey uydurmuştum. Dokunmatiği ondan sonra sapıtmıştı resmen.

mustimik

mustimik

Üye
    Konu Sahibi
Zagg süper de bunu almaya da yurt dısına cıkılmazki, yarın bi sirkeciyi ziyaret edelim

WinKy.

WinKy.

Üye
Zagg süper de bunu almaya da yurt dısına cıkılmazki, yarın bi sirkeciyi ziyaret edelim

Yurt dısına çıkmaya ne gerek var dostum....türkiye distribütorunün sitesinden temin edebilirsin...Fiyatı 70 tl sanırım...Selametle.

phenomen1979

Üye
ben gittigidiyordan 3 ekran koruyucu + kılıfı 12 tl ye aldım. 2 aydır kullanıyorum kılıftan da ekran koruyucudan da fazlasıyla memnunum. dokunmatiğinde hiçbir sıkıntı yok.

Romeo_er2

Romeo_er2

Üye
10 tane ekran koruyucu film aldım bende 2 sterline..
+orjinal n900 CP-321 model deri kılıf kullanıyorum..bide zagg aldım şimdi 23 dolara onu deniycem bakalım..nasıl uygulanıyo bilginiz varmıdır..

ymz83

Üye
SİTESİNDE GÖSTERİYOR ARKADAŞIM ÇOK KOLAY ANCAK UYGULAMAYI YAPACAĞIN YERDE BEZ HAVLU FALAN OLMASIN İSTERİSTEMEZ BULAŞIYOR KAPLAMAYA ÇIKMIYOR DİKAT ETMELİSİN,ZAGG ENİYİSİ UYGULADIKTAN SONRA İSTESENDE ÇİZİLMİYOR.SAYGILAR

mustimik

mustimik

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada mediamarkt da N900 icin deri kilif gordum. Uzerinde N900 resmi bile vardi 19 TL.
Duygulandim Turkiyede N900 aksesuari gorunce.

ofli6134

Üye
karakoyde yeraltinda satiyolar.ben ordan aldim.deri kilif : 20 tl

5liraya da ekran koruyucu yapiskan aldim onu da yapistirdim.dokunmatikte falan sorun yok.

omeru47

omeru47

Üye
bende gittigidiyor.com dan almistim 14 tl ye yaninda 3 tane telefonun ekrani icin 3 tane jelatin hediye ettiler kargo ucretide 4 tl hatirlatmak isterim!!!

WebShareX

WebShareX

Üye
69 TL'ye ShieldTR'den InvisibleShield kullanıyorum çok memnunum.

ozgenes

Üye
valla ben klfsz kullanıyorum 9 aydr ekran braz czldı ama dsnda hc br sey yok napalm ekran ıyıce gıdınce degıstırtırım yapamıyorum oyle klfla flan ozgur olmuyor:D

raptorsasa

raptorsasa

Üye
ern kısa zamanda karaköye dogubanka kadıköye ugramak lazım deri kılıf ve cizilmez zagg şart N900 için

--------------- Ekleme ---------------

Nokia N900 için invisible SHIELD ( Body) siparişi verecem acaba tavsiye edermisiniz arkadalşlar..
fiyatıda cok uygun 58 YTl .?????????

venomboy_85

venomboy_85

Üye

cp-321 tr'de nasıl bulurum?doğubankta fln var mıdır?

yalcin33

Üye
69 TL'ye ShieldTR'den InvisibleShield kullanıyorum çok memnunum.

bende invisible shield almak istiyorum önü arkası değilde yan kücük parçaları yapıştırmaktan çekiniyorum küçük aparatların çıkması sözkonusumu yada cebe koyup cıkarınca sureklı kenarlarının açılması ?

mustimik

mustimik

Üye
    Konu Sahibi
cp-321 supermiş. Ben bele takmak için iphone3 un somsonite kılıfını kullanıyorum, saturnden aldım, sirkecide de olgun gsm de bayağı kılıf çeşidi var, 2 kılıf da oradan almıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt