Erken55
Üye
N900 Hakkında
Selamun Aleyküm,
İkinci el temiz bir N900 buldum inceledim herşeyi çalışıyor tüm özellikleriyle telefoncu karşılığında 3 adet telefon verdiğini söylüyor son fiyat olarak 500 Tl istiyor sizce bu paraya edermi almalımıyım sizce yoksa bu para etmezmi?Şuan elimde N5800 var gayet memnunum ama N900`ün internet performansını sevdiğim için bunu almak istiyorum tavsiyeleriniz yorumlarınız önemlidir yorum yazanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Kolay gelsin.
İkinci el temiz bir N900 buldum inceledim herşeyi çalışıyor tüm özellikleriyle telefoncu karşılığında 3 adet telefon verdiğini söylüyor son fiyat olarak 500 Tl istiyor sizce bu paraya edermi almalımıyım sizce yoksa bu para etmezmi?Şuan elimde N5800 var gayet memnunum ama N900`ün internet performansını sevdiğim için bunu almak istiyorum tavsiyeleriniz yorumlarınız önemlidir yorum yazanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Kolay gelsin.
onun için verdıgım savaş taktıre şayandır. yakın zamanda denıze düştü Allahtan koruması vardı ve sadece ön kasayı (dokunmatık ve ekran) bir yerden bularak hayata döndürdüm,parcalar gelene kadar hergün bunu Selülozik Tinerle temizledım diyebilirim, Hatırlıyorum da... ona kavuşmadan 1 gün öncekı gecede sabaha kadar uyuyamamıştım beni bu kadar uykusuz bırakıp sonrasında kahrımı çekip ve daha sonra kendıne Aşık edıp nereye kaçabılcegını zannedıyordu?