N900 hakkında bir soru lütfen cevap

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
N900 hakkında bir soru lütfen cevap
10 gün kadar bi n900 deneyimim oldu. çok güzel bir cihaz ama sorum şu kullandığım n900 de biri beni aradığı zaman telefon çalıyor ama cevap ekranı gelmiyor tuş kilidindeymiş gibi siyah ekran devam ediyor veya cevaplayamıyorum. çağrı bitiyor ve cevapsız çağrılardan tekrar aramak zorunda kalıyorum. Tabi bu her zaman olmuyor ama bazen yapıyor. örneğin 10 aranmada 1 veya 2 kez. Bu benim cihazdan mı kaynaklı yoksa bütün n900 lerde varmı. Ve bir çözümü varmı. şuan n8 kullanıyorum, gözüm hala n900 de ama korkumdan alamıyorum. Cevaplarınızı esirgemeyin.

converter2

converter2

Üye
bendede ayni sorun var konu acmistim ben bu sebepden. gunduzleri yapiyor gunes isiginda cozumu proxmity diye bir program var youtubedede videolari var yukledim ama durum yine ayni

osmanayman

osmanayman

Üye
Bende de aynı sorun var... Tam bilmemekle beraber, qtlockscreen ile alakalı olabilir mi?

ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bu sorunu olan veya çözen yardımcı olabilecek. eğer sıkıntı sadece benim kullandığım telefonda ise 15 günlük n900 var onu alacam.

enolaguy

Üye
internetteyken veya yuklu bir program devredeyken cagri gelirse yapiyor bende ama cok nadir oluyor.... on arama degilde 30 arama falan diyelim...yinede format atilmis sifir yukleme yapmis birilerinde oluyormu ona bakmak lazim derim...

grimser

Üye
5 aydır kullanıyorum hiç yaşadığımı hatırlamıyorum bu sorunu

ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
5 aydır kullanıyorum hiç yaşadığımı hatırlamıyorum bu sorunu

peki kızağında herhangi bi sorun oluştumu oynama yalama olma gibi. birde ekran dokunmatik hassasiyetinde düşüş gibi problemler olduğu söylenmiş bazı formlarda. sizde oldumu. almadan önde ayrıntılı bilgi almak istiyorum arkadaşlar. tavsiyelerinizi öneri ve görüşlerinizi alabilirmiyim. sizce almalımıyım n900. symbiandan bıktım ama nokiadan vaz geçmek istemiyorum. ve böyle şeylerle uğraşmayı çok seviyorum farklı işletim sistemleri farklı program ve uygulamalar. kısacası bu telefonu almalımıyım yoksa 1200tl verip n9 mu almalıyım. n900 biraz daha cazip geliyor hem fiyat hemde işlevsellik açısından. tam bir tablet pc.

osmanayman

osmanayman

Üye
N900 al bence... Her açıdan işini görür... Basit sorunları kafana takma fazla... 1200 verip N9 alacaksan bir şey diyemem... Çünkü geleceği ne olur bilgim yok...

• Beğen
Tepkiler: kaan dean
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt