n900 film indirmek icn turktorrent davetiyesi gonderebilirmisiniz ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
n900 film indirmek icn turktorrent davetiyesi gonderebilirmisiniz ??
tatil icin arabayla turkiyeye gelicez oyuzden biraz film indirmek istiyorum stok yapiyorum yani :D acaba turktorrent.biz davetiyesi gonderebilicek birisi varmi lutfen :bilmm:allalla:

mert_1047

mert_1047

Üye
Hayırlı Yolculuklar Erhan Kardeş Maalesef Turktorrent hesabım yok farkı ndir diğer sitelerden??? aradığın filmi torrent arama motorlarından da bulabilirsin?

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederim mert. acikcasi bende tam bilmiyorum ama cok saglam ve guvenilir bir site oldugunu soyluyorlar onun icin bende onu istedim. seninde dedigin gibi olmazsa diger sitelerden indiricem :D olurda olumlu cevap gelirse sevinirim olmazsada cok onemli degil. suan bir site buldum ama cok yavas torrentleri 16 18 kb arasi indiriyor. acaba varmi seninde tavsiye edebilecegin bir yer.

mert_1047

mert_1047

Üye
pm den bi kaç arama sitesi yollayacağım oradan torrenti ararsın s l yani seeders lechers oranı çok önemli ona göre hız vs... belli olur seeders lechers ne kadar çok olursa hız o kadar yüksek olur tabi online olmalarıda önemli indirirsin bi de güncellenme tarihi var genelde yakin tarihlileri seçersen problem olmaz Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: KacakMazot
KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
yardimin ve ilgin icin cok tesekkur ederim mert kardes. mesajini aldim bakiyorum hemen iyi aksamlar. :bye2::oke:

mert_1047

mert_1047

Üye
Bişey değil erhan kardeş yardımcı olabildiysem ne mutlu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt