n900 facebookda video seyredilmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

happyboytr

Üye
    Konu Sahibi
n900 facebookda video seyredilmiyor
2 gündür facebookda telefondan video seyredemiyorum. telefonu tekrar güncelleştirdim softwareupdeterden ama sonuç değişmedi. galiba flash player sürümü eski kalıyor facebook için artık. yardımcı olursanız sevinirim

cuneytbozkurt

Üye
Aynen. sorun sanırım bizdeki flash sürümünde
umarım çözülür

happyboytr

Üye
    Konu Sahibi
bozkurt gardaşım sadece ikimizde değildir umarım :-D

isonic_6638

Üye
bendede ayni soru var...:S

alonewolf245

Üye
telefonu yeni aldım bende de aynı sorun var..

shirincell

Üye
Sanırım yeni flash playeri bekleyeceğiz. Mevcut flashi burada da güncelleme şansımız olur mu bilemiyorum. Olsa çook rahat her türlü videoyu gösterirdi.

ghoust

Üye
3-5 gundur bende de ayni sorun olustu.. :(

cuneytbozkurt

Üye
ufak çaplı bi araştırma yaptım. yakında telefonlarımıza gelecek olan iki güzellikten biri skyfire adlı programın bizde de yakın zamanda kullanılmaya başlanıcak olması. ikincisi flash player 10.1 in yakın zamanda bi güncelleme ile telefonlarımızda olacak olması. ama tabi biraz sabır.

ghoust

Üye
Skyfire den pek birşey beklemiyorum cunku server tabanli oldugu icin sitelerin goruntu kalitesini oldukca dusuruyor..flash 10.1 i buyuk bir umutlu bekliyorum cihazlarimiza katacagi arti cok buyuk olacaktir..:naughty:

happyboytr

Üye
    Konu Sahibi
mecburen beklicez artık,yeterki yeni sürümde flash player güncellensin

sblkarahan

Üye
arkadaşlar bende videolar calısıyor superrrrrrrrr

ungood20

ungood20

Üye
bence faca hemen üst versiyona gitmemeiştir.ama gitmesi büyük ihtimalde nedn cıkıyor ozaman yeni versiyon =)

omeru47

omeru47

Üye
inanmicaksiniz ama ayni sorun bende de var (h)

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
inşallah çözer şu sorunu ben telefonu alana kadar

ozgenes

Üye
bende de vardi bu sorun guncellemeyi bekliyordum zaten

omeru47

omeru47

Üye
ben telefona format atmistim daha sonra facebook a girdigimde sertifika gibi bisey istemisti sonra biseyler yapti girdi facebooka ondan olabilir belki

psikozz

Üye
ben de yakin zamandan beri facete videolari izleyemiyorum.bir cozumu varsa,izlemeyi basaran bir arkadas varsa ya da face videolarini izlemek icin ozel bir search ve player programi bilen varsa yardimci olursa sevinirim.(youtube icin olan zoutube tarzi)

raptorsasa

raptorsasa

Üye
slm arkadaşlaar
bendede N900 var bendekı sorunda kendı 32GB lık hafızaya pc den
yukleme yapıyorum tamam bişey yok.
ama telefondan bi öğeyi silmek istesem yada yediden adlandır desem
""hafıza veya öğe salt okunur silinemez"
diyor hata verıyor..
salt okunurdan nasıl normal haline getiririm ama bu işlemi telefondan kendisinden halletmemiz
gerekıyor. eger yardımcı olursanız pm atın şimdiden teşekkürler

romantik

romantik

Üye
ben konu açtım radan yaparsnız seyredebilirsiniz beyler

Üst Alt