arkadas saqolasin biras ugrastim ama yaptim komutlari yazarken arada bosluklar varmis onlari atliyordm ben yani su sekilde dpkg(bosluk)-i(bosluk)1.deb yaptiginiz zaman oluyor.kardes eline saglik guzel biseyler yapmissin ama bizde yapabilsek daha guzel olacak. ben senin dediklerini harfiyen yapiyorum ama dosya bulunamadi diyor.MyDocs klasorunde yukleme yapmissiniz siz bu dokumanlarim klasoru deqilmi?. kuracaqimiz 1 ve 2 dosyalarinin uzantilarini .deb yapiyoruz ve documents klasorune atiyoruz sonrada x terminal programindan sizin dediklerini harfiyen yapiyorum ama dosya bulunamadi diyor neden acaba yardimci olurmusunuz

ama tam acildim derken kendiliqinden geri kapandi 

neden acaba ? Acil yardim ederseniz sevinirimselam arkadasım ben o dosyaları ındırdım fılebox uda kurdum my dokumatlardan root a bı turlu copy yapamadım bı yardımcı olsanız cok memnun olcam sımdıden tsk ederımpr1.2 sonrası iki adet dosya sorunu nedeniyle amsn yüklenemiyordu yapmanız gereken ekteki linkten ilgili 2 dosyayı indirmeniz
1 ve 2 diye isimlendiriğim dosyaları sıra ile kurmanız
dikkat edilmesi gereken sonuç alabilmeniz için mutlaka dosyaların x-term üzerinde kurulması gereklidir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu iki dosya kurulumu sonrası amsn yada kataloglordan kurarken sorun kalmayacak .
Amsn ayrıca yüklemeniz gereklidir
aşağıda, n900 aygıtında çalışmakta olan amsn'ye ait bazı resimleri görebilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız