N900 Amsn PR1.2 de nasıl kurulmalı /nasıl çalışır

Sponsorlu Bağlantılar

tokalak12

Üye
yaratan bu foruma kurandanda bu foruma katkı saglayan tum arkadaslardan da razı olsun.n900 ümü formatladım tertemız oldu cok tesekkur ederım.

cengizhanbozok

Üye
ben yapamadım kardeşim bana yardım edin ltfn .. :((

0SEmih0

Üye
cok tşkkrlerrr bende sayenizde yaptm....
bisi daha.. uzun zmndr güncellemeden bahsedio 0.98.3 versiyonu die...
bunu nie kuramıoruz..

niksarli1979

niksarli1979

Üye
Peki arkadaşım görüntü ve ses ayarları için (snack) diye bi eklenti istiyo nasıl çözeriz bu sorunu...

deserter.06

deserter.06

Üye
amsn yi kuramadım bazı uygulama paketleri eksik diyor aratıyorum depoda yok paketler

blorde

blorde

Üye
kardes eline saglik guzel biseyler yapmissin ama bizde yapabilsek daha guzel olacak. ben senin dediklerini harfiyen yapiyorum ama dosya bulunamadi diyor.MyDocs klasorunde yukleme yapmissiniz siz bu dokumanlarim klasoru deqilmi?. kuracaqimiz 1 ve 2 dosyalarinin uzantilarini .deb yapiyoruz ve documents klasorune atiyoruz sonrada x terminal programindan sizin dediklerini harfiyen yapiyorum ama dosya bulunamadi diyor neden acaba yardimci olurmusunuz

--------------- Ekleme ---------------

kardes eline saglik guzel biseyler yapmissin ama bizde yapabilsek daha guzel olacak. ben senin dediklerini harfiyen yapiyorum ama dosya bulunamadi diyor.MyDocs klasorunde yukleme yapmissiniz siz bu dokumanlarim klasoru deqilmi?. kuracaqimiz 1 ve 2 dosyalarinin uzantilarini .deb yapiyoruz ve documents klasorune atiyoruz sonrada x terminal programindan sizin dediklerini harfiyen yapiyorum ama dosya bulunamadi diyor neden acaba yardimci olurmusunuz
arkadas saqolasin biras ugrastim ama yaptim komutlari yazarken arada bosluklar varmis onlari atliyordm ben yani su sekilde dpkg(bosluk)-i(bosluk)1.deb yaptiginiz zaman oluyor.
bu arada MyDocs klasor deqilmis ana giris yeriymis.sonrada yukarda yazildiqini farkettim ve duzelttim sonrada Amsn nin orjinal sitesinden amemo ya uyarli versuyonunu indirdim ve kurdum sonra telefonu kapatip actim ve amsn programini calistirdim :naughty::aha: ama tam acildim derken kendiliqinden geri kapandi :vur:vur:vur:vur neden acaba ? Acil yardim ederseniz sevinirim

WinKy.

WinKy.

Üye
Arkadaslar program çalısmıyo...Bu yüklemis oldugumuz 1ve 2 olan dosyaları nasıl silebiliriz???Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Tskler.

Tamamdır arkdaslar düzeldi.Programı çalıstırdıkdan sonra çalısmıyo gibi gorunuyo ama biraz bekleyince prgramın kendisi ekrana geliyor.Tskler.Selametle.

blorde

blorde

Üye
evet arkadas bende de aynisi oldu bekledikten sonra kendi kendine geldi :)

:heyo::heyo::heyo:evet arkadas bende de aynisi oldu bekledikten sonra kendi kendine geldi :) ama kamerali ve sesli gorusme yapilmiyo . kamera aciliyor ama sadece beyaz ekran var sesi hic kurmuyo.

karel23

karel23

Üye
arkadaşlar bu link çalışmıyor

blorde

blorde

Üye
Arkadaslar amsn de sesli veya kamerali gorusme yapan warmi ? Bide bu 0.98.3 guncellemesi diyor . Msn calisiyor ama sesli ve kamerali gorusme yapamiyorum acaba bu guncellemeden dolayimi boyle diyor ? Yardim ederseniz sevinirim.

erdalduyar

Üye
arkdasım saolasın cok tşk ederım sana emege saygıda kusur edmem :D

ayz2121

Üye
slm murat kardeşim ben amsn kuruyorum bana uygulama paketleri kayıp diyor ne yapamam lazım cevaplarsan sevinirim

uygulamalar

happyboytr

Üye
kardeş ilk olarak anlatım için çok teşekürler. hallattim,çalışıyor yanlız güncellemeyi yapmıyor. her yüklemede 0.98.1 versiyonunu yüklüyor. 0.98.3 versiyonunu nasıl yüklücez?kataloglardanda internet sayfasındanda denedim olmuyor... yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden tşkler.

happyboytr

Üye
kimsenin bi bilgisi yokmu bu konu hakkinda arkadaslar?

kuafor2009

Üye
pr1.2 sonrası iki adet dosya sorunu nedeniyle amsn yüklenemiyordu yapmanız gereken ekteki linkten ilgili 2 dosyayı indirmeniz

1 ve 2 diye isimlendiriğim dosyaları sıra ile kurmanız
dikkat edilmesi gereken sonuç alabilmeniz için mutlaka dosyaların x-term üzerinde kurulması gereklidir.

bu iki dosya kurulumu sonrası amsn yada kataloglordan kurarken sorun kalmayacak .
Amsn ayrıca yüklemeniz gereklidir

aşağıda, n900 aygıtında çalışmakta olan amsn'ye ait bazı resimleri görebilirsiniz.

selam arkadasım ben o dosyaları ındırdım fılebox uda kurdum my dokumatlardan root a bı turlu copy yapamadım bı yardımcı olsanız cok memnun olcam sımdıden tsk ederım

kaan dean

kaan dean

Üye
x-terminal kodalarinida yazsaydi super olurdu...!!!!

kuavo15

kuavo15

Üye
ilk baş

...

burdan bu dosyaları yükle ve içindeki 1.deb ve 2.deb dosyalarını n900 ana hafızasına at
sonra x term i açıp şu komutları gir (rootsh yüklü olmalıdır)

sudo gainroot (enter)
cd MyDocs (enter) sırasıyla---->
dpkg -i 1.deb (enter)
yüklendikten sonra
dpkg -i 2.deb (enter)

sonra amsnyi rahatça yülkleyebilirisn

sudo gainroot (enter)
cd MyDocs (enter) sırasıyla---->
dpkg -i 1.deb (enter)
yüklendikten sonra
dpkg -i 2.deb (enter)

sonra amsnyi rahatça yülkleyebilirisn

Xandra

Xandra

Üye
Öncelikle X-Term de sudo gainroot Yazıyorsun.
Daha sonra cd MyDocs ( "M" ve "D" Büyük Harf)
Daha Sonra dpkg -i 1.deb Yazıp Enter'a Basıyorsun.
Hemen Arkasından dpkg -i 2.deb Yazıp Enter'a Basıyorsun
İşlem Tamamladığında Sorunsuz Olarak Amsn'i Kurabilirsin.

yalnizkalp21

Üye
amsn i hizli acma yontemi varmi vala bakiyorum ta 10 dkkada baglaniyo sizdede oluyomu?

kaan dean

kaan dean

Üye
uyumsuz paket diyor...

Üst Alt