N900 almalı mıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkant

Üye
O işlemci asphalta yetmez emin ol

enolaguy

Üye
Nasil yetmez, ben webos games uzerinden asphalt i N900 de hergun oynuyorum ustelik iphone dan bile daha hizli ve seri olarak oynanmasi da cabasi

khytr89

Üye
yaw bir Allah'ın kulu yok mu bu cihazda usb on the go nun olup olmadığını söylecek??

yaw bir Allah'ın kulu yok mu bu cihazda usb on the go nun olup olmadığını söylecek??

n900 ü soruyorsanız evet yazılımla geldi önceden yoktu sonra yazılım desteğiyle geliştirildi bölümden kullanan arkadaşlarımız var n9 da direk olarak gelecek

enolaguy

Üye
N900 e adam multitouch bile yapmis yazilan programlar destekli yazilsa o bile olacak... Yok yok n900 de

nonamex

Üye
Al hocam al, araba bile kontrol ediliyormuş

Şaka bir yana, N9'u beklemenizi tavsiye ederim N900 iyi bir telefon ama resistif ekran biraz sıkıntı

enolaguy

Üye
o donanımsal olması lazım hocam aksi takdide bu zamana kadar çoktan çıkmıştı

Ben donanımsal olduğunu değil de işletim sisteminin desteklemediğini düşünüyorum, çünkü prensipte bir veya iki parmağın dokunuşunu algılamak ekran için bir özellik olamaz çünkü o sonuçta pixel taramalı mekanik olarak çalışıyor ama eğer sistem yazılımı iki parmağın dokunmasını destekler bir tarama programına sahip değilse ekranın yapabileceği bir şey olmadığını düşünüyorum. O zaman haricen yazılan yazılan programlar da bir işe yaramayacaktır derim

oda olabilir doğrusu bu sölediğinde mantıklıki n900 ekanında bence bi sorun ve poglem yok desteklememeside olanaksız eğer destekliyo ve yazılımı geekiyosa neden çıkarmıyolar buda tuhaf olan bi durum..

giray38

Üye
    Konu Sahibi
rezisitif ekran sorun değil benim için 5800 dan alışıgım ben bu kadar iyi yorum içinde sakın alma yaklaşma diyen arkadaşımın nedenini gerçekten merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...