N900 Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bikabika

Üye
    Konu Sahibi
N900 Açılmıyor
N900 Cep telefonum bu sabah açılmadı. Sebebini bilmiyorum ama yaklaşık olarak olayın gelişmini anlatırsam, heralde sorunuma yanıt verebileceksiniz.

Akşamdan 64Mb boyutunda "Nokai ... Gathering" adında bir programı depodan indirdim ancak program telefona yüklenirken bir yerde takıldı kaldı. Bende işlemi sonlandırdım ve telefonu kurcalamaya devam ettim. Şarjı biterken şarja koydum ve şarj tamamlandıktan sonra telefonu kapatıp uykuya daldım. Sabah telefonu açtım karşıma beyaz altlıklı NOKAI Ekranı geldi ama sonrasında telefon açılacağına aynı ekran ve yazının altında aşağıda yazan yazaıyı gördüm ve telefon öylece duruyor.

"Installing Software Update.
"Please do not interrup.
%4"

Telefonun bu halde iken açılacağını hiç sanmıyorum çünkü takılma olduktan sonra telefon hiçbir tuşa cevap vermiyor ve bende zoraki olarak pilini çıkarıp tekrar takıyorum ve yeniden balatıyorum. Döngü hep aynı. Hiçbir çare bulamıyorum. Belki telefona reset atmam gerekiyor. Konu ile ilgili geniş bir bilg,i verebilirseniz çok sevinirim. Artık tipik Nokia problemlerinden bıktım ve hala inadına gidip Nokia alıyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Sorunu maemo flasher ile çözdüm. Telefona format atmış oluyorsunuz. Konu daha önce aynı sorunun çözümü ile tartışıldığı için yaptığım işlemleri anlatma gereği duymuyorum. Herkese iyi çalışmalar.

denizci535

denizci535

Üye
evet yeniden flasla telefonu

kutukak

kutukak

Üye
Yeniden falshlarsan düzelir.... Benm de başıma gelmişti...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt