crazy_oruc
Üye
N9 bu listeye girebilecek kalitede bir ürün değil. Onu Galaxy S ile, ne bileyim iPhone 3Gs ile ya da HTC Incredible S ile falan kıyaslayın.
Furkan bunun donanım hastalığı ile alakası yoksiz donanım hastaları neden böyle düşünmek zorundasınız?
Ben bunların arasından hiç tereddüt etmeden N9'u tercih ederim, herşeyiyle bana yeter.
Furkan bunun donanım hastalığı ile alakası yokN9 u normal kullanıcılar kullanırsa sıkılır..Herkes Terminal ile uğraşamaz..Bir de One X N9 arasında fark var yahu
N9 MeeGo su cidden çok iyi ve aşırı stabil ve müthiş bir multitaskinge sahip.Çok iyi bir cihaz ama One X ile karşılaştırılacak kadar iyi değil bence..
Bu listede s3 olmasaydı bende n9 derdim
N9 MeeGo su cidden çok iyi ve aşırı stabil ve müthiş bir multitaskinge sahip.Çok iyi bir cihaz ama One X ile karşılaştırılacak kadar iyi değil bence..
Her yönü ileişlemci vs vs bakımından mi uygulama ve oyun zenginliginin getirdiği popülariteden mi
Tabii ki ihtiyaçlar öncelik ki One X ile N9 arasında fiyat farkı var zaten
Işte insanın ne amaçla kullanacağına bağlı.benim one x te yapacağım işi n9 da da yaparım.tasarımı felan da güzel..
Tabii önce sor bakayım one x veya n9 alacak paran var mi
Her yönü ileBen N9 u kötülemiyorum sadece One X ile karşılaştırıldığında One X in daha önde olduğunu söylüyorum..İşlemci ve oyun uygulama yönünden ben karşılaştırma yapmam ama o yönden de çok üstün..En basit örnek Batman Rises ı Nokia N9 da oynaman olanaksız..
Tabii ki ihtiyaçlar öncelik ki One X ile N9 arasında fiyat farkı var zatenVar mı o kadar para
Iphone 4s-htc one x ve en son galaxay s3 kullanan biri olarak sunu soyliyeyim iphone bam baska ama sizede bana oldugu gibi ekran yetersizse s3 diyorum stabilite konusunda iphone en cok yaklasabilen android telefon one x ise cok iyi bi telefon ama o batarya ile olmaz hocam yani en azindan bende olmadi ve degistirdim
Sadece batarya yönünden bakıyorsun..Bak bir yazım vardı buyur nedenini burada yazdım.. :şu htc one x diyen arkadaşlar acaba yanında şarj istasyonu mu taşıyolar. her türlü s3 daha önde. ama tabi senin ekran takıntın oldu şimdi 4s al gitsin 5 gelene kadar neler olur neler
Furkan bunun donanım hastalığı ile alakası yokN9 u normal kullanıcılar kullanırsa sıkılır..Herkes Terminal ile uğraşamaz..Bir de One X N9 arasında fark var yahu
yazılım olarak
n9
iphone 4s
galaxy s3 ve one x
donanım olarak
one x
galaxy s3
iphone 4s
n9
kullanım olarak
iphone 4s
n9
galaxy s3
one x
yazılım olarak
n9
iphone 4s
galaxy s3 ve one x
donanım olarak (özellikler dahil)
one x
galaxy s3
iphone 4s
n9
kullanım olarak
iphone 4s
n9
galaxy s3
one x
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?