N9 video codec sorunu!...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
N9 video codec sorunu!...
Arkdaslar daha önce N8 de oynattığım videoları N9 da oynatamıyorum, 'biçim desteklemediğinden video oynatilamiyor' diye hata veriyor ama ilk basta bir iki saniye oynatiyor anlayamadim madem hic oynatmayacak niye ilk basta kisa bi süreliğine oynatiyor, sizde boyle bi sorun oldu mu? video 720p ydi ama daha düşük çözünürlükteki bi video için de aynı sorunu verdi, sanırım codecle ilgili sorun var, bi çözümü varmı bi program yada eklenti mi yüklemem lazım acaba?

osmanayman

osmanayman

Üye
N900 için kullandığımız N9 için de çıkmıştı bildiğim kadarıyla onu kullan...:oke:

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
N900 için kullandığımız N9 için de çıkmıştı bildiğim kadarıyla onu kullan...:oke:

N900 için ne çıkmıştı ki program mı yoksa başka bişey mi? açıklık getirsen biraz, ben yeniyim meego da fazla bilgim yok ...

devel-su

Üye
Güzel soru, KMPlayer ve mplayer bu işi bir nebze olsun çözüyor. KMPlayer'ı ve KMPlayer'a entegre olan mplayer'ı kurarsanız mevcut player'ın oynatamadığı bazı videoları oynatabilirsiniz. Arayüzü biraz garip ama alışıyorsunuz hatta ileri geri alma fonksiyonu daha iyi denebilir.

Not: Telefon sessizdeyken ses gelmiyor.

KMPlayer:
mplayer:

• Beğen
Tepkiler: Hex4d0r
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Güzel soru, KMPlayer ve mplayer bu işi bir nebze olsun çözüyor. KMPlayer'ı ve KMPlayer'a entegre olan mplayer'ı kurarsanız mevcut player'ın oynatamadığı bazı videoları oynatabilirsiniz. Arayüzü biraz garip ama alışıyorsunuz hatta ileri geri alma fonksiyonu daha iyi denebilir.

Not: Telefon sessizdeyken ses gelmiyor.

KMPlayer:
mplayer:

teşekkürler deniyorum hemen...

osmanayman

osmanayman

Üye
N900 için ne çıkmıştı ki program mı yoksa başka bişey mi? açıklık getirsen biraz, ben yeniyim meego da fazla bilgim yok ...

Özür dilerim "mplayer" yazmayı unutmuşum araya...:good:

devel-su

Üye
Bu arada KMPlayer'ı açınca select player bölümünden mplayer'ı seçmeyi unutmayın.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
oldu ama kasıyor biraz bazen de menüsünü kullanınca(ileri geri sarma gibi) donuyor, başka video player uygulaması yokmu acaba?

devel-su

Üye
Open video player sorununuza çözüm olamaz, telefonun kendi playerıyla aynı oynatıcıyı kullanıyor.

Görüntü donduğu zaman videonun ismine tıklarsanız oynamaya devam eder ki play/pause da bu şekilde.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
evet şimdi yükledim open video playeri o da çok kasıyor, hatta kullanılamaz halde diyebilirim, yine de teşekkür ederim, sorun bizde değil, nokia adam gibi bi oynatıcı yapsaydı en azından en yaygın kullanılan codecleri destekleyen bi kendi playeri olsa bu kadar uğraşmazdık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt