N9 Tanıtımı

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
yorumların fanatiklikten öte degil eger bu telefon çift cekirdekliiler le uyumlu oyun programı acamyorsa (tek cekirdekli oldugu için)ben ne anladım bu işten ,nokia yine teknolojiinin gerisinde kalmışşş

Fanatiğin alası sizsiniz, desteksiz kanıtsız atıp tutuyorsunuz. Açıp açamadığı kanısına nerden vardınız biri video mu koydu? :ehe Hem çift çekirdekli tek çekirdekli oyunu diye bişey yok bunu nerden attıysanız artık diycek söz bulamıyorum. :ehe Nvidia Tegra oyunları vardır ki bunlar grafikleri iyi, işlemci zorlayan oyunlardır ve tek çekirdekli n900 bunları oynatabildiğine göre n9 bunları haydi haydi oynatır.:oke: Bi iyilik yapın ve boş yorum yazıp kirletmeyin konuyu.:oke:

----------Eklendi @ 00:19:40 ---------- Yazıldı @ 00:19:02 ----------

arthur nokıa da hissen var galiba.

Evet nerden bildin?:oke:

.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye

Fanatiğin alası sizsiniz, desteksiz kanıtsız atıp tutuyorsunuz. Açıp açamadığı kanısına nerden vardınız biri video mu koydu? :ehe Hem çift çekirdekli tek çekirdekli oyunu diye bişey yok bunu nerden attıysanız artık diycek söz bulamıyorum. :ehe Nvidia Tegra oyunları vardır ki bunlar grafikleri iyi, işlemci zorlayan oyunlardır ve tek çekirdekli n900 bunları oynatabildiğine göre n9 bunları haydi haydi oynatır.:oke: Bi iyilik yapın ve boş yorum yazıp kirletmeyin konuyu.:oke:

----------Eklendi @ 00:19:40 ---------- Yazıldı @ 00:19:02 ----------

hiç sanmıyorum bu telefonun çift cekirdekli telefonlara uygun oyun programı kaldıracagını ve sorunsuz calıştıracagını

pRime.

pRime.

Üye
hiç sanmıyorum bu telefonun çift cekirdekli telefonlara uygun oyun programı kaldıracagını ve sorunsuz calıştıracagını

Öyle bi oyun yok diyorum hala çift çekirdek diyo ya.:kop: Neyse daha uzatmayacağım bu tartısmayı diğerleri versin cevabını. Yazmaktan bıktım. Üstte anlattım neyin ne olduğunu. N900 kullananlar daha iyi bilir.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Kamerayı açma, odaklanma ve fotoğraf çekme süresi 2.6 saniye...

• Beğen
Tepkiler: mustafakamikaze
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
GALAXY S2 İÇİN CIKACAK ÇİFT ÇEKİRDEKLİ SİSTEME UYGUN OYUN UYGULAMA N9 UYUMLU OLMAYACAKSA AT ÇÖPE GİTSİN O ZAMAN , HİÇBİR DEGERİ KALMAZ N9 UN
ŞUAN BİLE ÖLÜ Yatırımdan başka birsey degil bu telefon çünkü nokia nın bu telefona wp7 ye verecgi degeri vermeyecek , ve bu görüp görebileceginiz son meego lu telefon olacak nokia için
acıkcası beni haya kırıklıgına ugrattı bu telefon şahsen gidipte bunu alacagıma her türlü galaxy s2 alırım
nokia böyle fanatikler oldugu müddetce asla düzelmez , n8 ,n97 ,ve şimdide n9 nokia için ölü doğmuş telefonlardır bence
bu telefonudaa kimse nin alacagını düşünmüyorum piyassada çift çekirdekli işlemcciler çok modayken , ancak nokia fanları alır bu tasarım özürlüsü telefonu
nokia bu telefonu en erken 2012 de piyasaya sürer , hoş ben türkiyeye geleceginide düşünmüyorum
kısacassı bu teelefonu kimse almaz , nokia bu akafyla gittiği sürece hep kaybetmeye devam edeecek
piyasaya android ve ios hakim maeego ya yer yok
n9 laf yapıyorsun kullandığın telefon n9 büyük çelişki :naughty::naughty::ehe:ehe ( yani öyle yazıyor )

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Once you press the on-screen camera , the image is taken
immediately. It’s the fastest image-
capturing phone on the market. In
order to take a photo, a series of
events must occur: the camera is
turned on, viewfinder is ready, focus on the subject and the image is
captured. On the Nokia N9, this all
happens in 2.6 seconds – much faster
than our competitors. The HTC HD7
does all this in 8.3 seconds, the
Samsung i5500 Galaxy 5 takes 5.8 seconds and the Apple iPhone 4 does
this in 3 seconds. We’ve made sure
the camera experience is as smooth
and as fast as possible.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ben böyle şeylere yorum yapmayı sevmem ama dayanamadım:ehe baştan sona kadar bütün yorumları okudum. öncelikle maxicep ailesi olarak hepiniz kingsiniz. süpersiniz. (yanlış anlaşılmasın alaycı bi şekilde demiyorum ben bunu.) tartışmalarınız bile bi ayrı güzel. zevkle okuyorum.... :ehe:ehe iyi ki varsınız.:evet: bende şu güne kadar hep nokia kullandım bencede bazı yerlerde hiç destek vermedi n97 gibi ama bu farklı bişey sonuçta açık kaynak kodlu bi işletim sistemi hiç olmadı linux öğrenir ben yazarım. :ehe:P: desteği kesilmeyeceği kesin. günlük olarsak herşeyimi karşılasın yeter ki büyük ihtimalle hepsini karşılayacak güçte. n900 çıktığı günden beri yenilerek o zamana ayak uyduruyo ki daha güçlü bi cihaz haliyle senelerce ilk onda kalabilir. bi de sizin sgs2'nize meego yüklensin bizde vay be diyelim .d herşey işlemci olmuş .d.d sizin için. yazıcak çok şey var ama yatmam gerek dershanede var cümleten iyi geceler.
n9 hakkında bişey sormak istiyorum hdmı yok ama ara kablo ile yapılabilir mi böyle bişey?

ultrayer6

ultrayer6

Üye

Tek şikayetim hdmi olmaması, yapılabilir belki...

orda hdmi kapağı gördüm gibi geldiydi yanlış hatırlamıyosam. özelliklerinde yazmıyo ama...

----------Eklendi @ 01:22:22 ---------- Yazıldı @ 01:21:37 ----------

scart girişlerini hdmi'a dönüştüren kablolar var, kulaklık girişinden alıyo görünütüyü

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye

Uploaded with

bu hdmı girişimi bana mı öyle geliyo

----------Eklendi @ 01:28:27 ---------- Yazıldı @ 01:25:56 ----------

Bazı arkadaşlar hala en iyi cihazı nokia sanıyor ama o devir bitti nokia bu piyasada bu zihniyetle figüran olur.
bu kadar nokia ve n9 düşmanısın madem bilgilerinde neden n9 yazıo

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
En hızlı fotoğraf çeken akıllı telefon ve 23 Eylül'de İsveç'te satışa çıkacak.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
En hızlı fotoğraf çeken akıllı telefon ve 23 Eylül'de İsveç'te satışa çıkacak.
fiyatını merakla bekliyorum türkiyede umarım vergiler fiyatı iyice şişirmz

----------Eklendi @ 01:31:17 ---------- Yazıldı @ 01:30:27 ----------

Otg yazılımla gelir, n900e de yapıldı ama hdmi beni de üzdü.
hdmı a da belki kulaklık girişinden çözüm bulanabilir ama aynı kalitede olmaz tabi

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Once you press the on-screen camera , the image is taken immediately. It’s the fastest image-capturing phone on the market. In order to take a photo, a series of events must occur: the camera is turned on, viewfinder is ready, focus on the subject and the image is captured. On the Nokia N9, this all happens in 2.6 seconds – much faster than our competitors. The HTC HD7 does all this in 8.3 seconds, the Samsung i5500 Galaxy 5 takes 5.8 seconds and the Apple iPhone 4 does this in 3 seconds. We’ve made sure the camera experience is as smooth and as fast as possible.

İngilizce bilmeyenler için çevireyim.

Ekran kamerasına bir kez bastığınız zaman, görüntü hemen alınır. Bu marketteki en hızlı resim yakalama telefonudur. Fotoğrafı çekmek için sırayla yapılması gerekenler: Kamera açılır, vizör hazırlanır, nesneye odaklanarak görüntü yakalanır. Nokia N9 ile bunların hepsi 2.6 saniye içinde gerçekleşir. Rakiplerimizden daha hızlıdır. HTC HD7 bunların hepsini 8.3 saniye içinde yapar, Samsung i5500 Galaxy 5.8 saniye ve Apple Iphone 4 de bunu 3. saniye içinde yapar. Biz kamera deneyimini mümkün olduğunca hızlı ve pürüzsüz bir şekilde yaptığımızdan eminiz.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
@PC Mühendisi teşekkürler.

Takipçi Satın Al

Üst Alt