pRime.
Üye
yorumların fanatiklikten öte degil eger bu telefon çift cekirdekliiler le uyumlu oyun programı acamyorsa (tek cekirdekli oldugu için)ben ne anladım bu işten ,nokia yine teknolojiinin gerisinde kalmışşş
Fanatiğin alası sizsiniz, desteksiz kanıtsız atıp tutuyorsunuz. Açıp açamadığı kanısına nerden vardınız biri video mu koydu?
Hem çift çekirdekli tek çekirdekli oyunu diye bişey yok bunu nerden attıysanız artık diycek söz bulamıyorum.
Nvidia Tegra oyunları vardır ki bunlar grafikleri iyi, işlemci zorlayan oyunlardır ve tek çekirdekli n900 bunları oynatabildiğine göre n9 bunları haydi haydi oynatır.
Bi iyilik yapın ve boş yorum yazıp kirletmeyin konuyu.
----------Eklendi @ 00:19:40 ---------- Yazıldı @ 00:19:02 ----------
arthur nokıa da hissen var galiba.
Evet nerden bildin?

Neyse daha uzatmayacağım bu tartısmayı diğerleri versin cevabını. Yazmaktan bıktım. Üstte anlattım neyin ne olduğunu. N900 kullananlar daha iyi bilir.
bende şu güne kadar hep nokia kullandım bencede bazı yerlerde hiç destek vermedi n97 gibi ama bu farklı bişey sonuçta açık kaynak kodlu bi işletim sistemi hiç olmadı linux öğrenir ben yazarım.
desteği kesilmeyeceği kesin. günlük olarsak herşeyimi karşılasın yeter ki büyük ihtimalle hepsini karşılayacak güçte. n900 çıktığı günden beri yenilerek o zamana ayak uyduruyo ki daha güçlü bi cihaz haliyle senelerce ilk onda kalabilir. bi de sizin sgs2'nize meego yüklensin bizde vay be diyelim .d herşey işlemci olmuş .d.d sizin için. yazıcak çok şey var ama yatmam gerek dershanede var cümleten iyi geceler.