nonamex
Üye
bende diyorumki imkan olsada bi cebimde n8 kamerasıyla otg siyle bi cebimdede n9 olsa gücüyle asaletiyle![]()
Parayı bulunca direk çöpe atacaksınız yani

bende diyorumki imkan olsada bi cebimde n8 kamerasıyla otg siyle bi cebimdede n9 olsa gücüyle asaletiyle![]()

diye sövmeye saymaya başlarlar
Android iyice uçuşa geçmiştir tabi. Android kullananlar Nokiacılarla alay etmeye başlar. İyice kıyamet kopar falan
Seneye eğlenceli olacak Meego bölümüSon Symbian'lı üst sınıf telefonun hali ortada, Son Meegolu üst sınıf telefondan da hayır gelmeyecek.
Nokia telefonu çıkartır, ondan sonra şimdinin annası gibi alanlar meego 1.3 güncellemesi diye beklemeye başlar. Ne zaman çıkaracaktı lanet nokiadiye sövmeye saymaya başlarlar
Android iyice uçuşa geçmiştir tabi. Android kullananlar Nokiacılarla alay etmeye başlar. İyice kıyamet kopar falan
Seneye eğlenceli olacak Meego bölümü

utancından giremiyoki her girdiğinde gözü yaşlı çıkıyo garipsen bir bulaşsana maemo bölümüne bak ne oluyor![]()

Android 3 ve iOs 5 çıkınca gittim n9 a boşuna para verdim diye üzüleceksiniz.

Son Symbian'lı üst sınıf telefonun hali ortada, Son Meegolu üst sınıf telefondan da hayır gelmeyecek.
Nokia telefonu çıkartır, ondan sonra şimdinin annası gibi alanlar meego 1.3 güncellemesi diye beklemeye başlar. Ne zaman çıkaracaktı lanet nokiadiye sövmeye saymaya başlarlar
Seneye eğlenceli olacak Meego bölümü

sen bir bulaşsana maemo bölümüne bak ne oluyor![]()

utancından giremiyoki her girdiğinde gözü yaşlı çıkıyo garip![]()

Android 3 ve iOs 5 çıkınca gittim n9 a boşuna para verdim diye üzüleceksiniz.
bencede