HakanSeven12
Üye
Arkadaşlar meego başka sailfish başka eğer bu forumda sailfish diye bölüm varsa bu konununda yeri orası olmalıydı neden sailfish bölümünden tekrar meego bölümüne alındı konu merak ediyorumHocam Dünyada Meego ile çalışan kaç tane Telefon varki zatenartık onlar ayrılmaz ikiz gibi Meego denilince N9 N9 denilince Meego gelir akla ama unutma bak didiydi dirsin sailfish os dediğimizdede ilk akla N9 geliyor ilerleyen zamanlarda daha net kanıtlar kendini ya kaptan şimdi sen bana söyle ben bunu kurayımmı? sorun yaşarmıyız vallah n9 yatıyor öyle masum masum 920 820 ve 925 olunca ama yinede elimin teki hep N9 da
![]()
artık onlar ayrılmaz ikiz gibi Meego denilince N9 N9 denilince Meego gelir akla ama unutma bak didiydi dirsin sailfish os dediğimizdede ilk akla N9 geliyor ilerleyen zamanlarda daha net kanıtlar kendini ya kaptan şimdi sen bana söyle ben bunu kurayımmı? sorun yaşarmıyız vallah n9 yatıyor öyle masum masum 920 820 ve 925 olunca ama yinede elimin teki hep N9 da 
sürücüler ne zaman baştan yazılır veya kodları çözülüp kernele aktarılırsa ozaman sizin için herşey kolay olacak
telefonda bir hareket falan yok nerede yanlış yaptım? ama şu kafama takıldı bende şöyle bir dosya yok DFL61_HARMATTAN_40.2012.21-3_PR_LEGACY_001-OEM1-958_ARM.bin