ilyas_0177
Üye
-
Konu Sahibi
-
simdi bunlari yuklersek gelistirici mod calisicak mi tamamen ? bi de ben haritalari yuklememistim simdi yuklemem mumkun mu ?Nokia repoları kapattı güncelleme ve geliştirici mod açıkları kapamak için bu repo paketini cihazınıza mutlaka kurmanız gerekmektedir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aşağıdaki depoları içeren gerçek n9repomirror.list lazım olursa
1)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(Nokia-depoları)
2)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Destek için CODeRUS' teşekkürler
evet deb paketi kur 13kb lık dosya yüklendikten sonra geliştirici modu kursimdi bunlari yuklersek gelistirici mod calisicak mi tamamen ? bi de ben haritalari yuklememistim simdi yuklemem mumkun mu ?
ve sadece ilkini mi yuklememiz gerekiyo yoksa 3nu de mi ?Nokia repoları kapattı güncelleme ve geliştirici mod açıkları kapamak için bu repo paketini cihazınıza mutlaka kurmanız gerekmektedir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aşağıdaki depoları içeren gerçek n9repomirror.list lazım olursa
1)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(Nokia-depoları)
2)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Destek için CODeRUS' teşekkürler
cok tesekkurlersimdi bunlari yuklersek gelistirici mod calisicak mi tamamen ? bi de ben haritalari yuklememistim simdi yuklemem mumkun mu ?
Sadece ilk bağlantıve sadece ilkini mi yuklememiz gerekiyo yoksa 3nu de mi ?
umut kalmadi derken ?Sadece ilk bağlantı
bir ve iki olarak ayrılan umut kalmadığı anlar için
Yani N9 ile ilgili hicbir şekilde kaynak kalmadığı anlar içinumut kalmadi derken ?
yine hata veriyo. uygulama saglayici ile baglanti kesildi diyoYani N9 ile ilgili hicbir şekilde kaynak kalmadığı anlar için
Cihazı yeniden başlat arada bu hatayı halen alan arkadaşlar var arada bir geliştirici modu dene kurulacaktıryine hata veriyo. uygulama saglayici ile baglanti kesildi diyo
haritalari yuklemenin bi yolu var mi peki ?Cihazı yeniden başlat arada bu hatayı halen alan arkadaşlar var arada bir geliştirici modu dene kurulacaktır
Nasıl yani haritalar yokmu cihazında?haritalari yuklemenin bi yolu var mi peki ?
haritalar var da hic birini indirmedimNasıl yani haritalar yokmu cihazında?
Dene tekrar indirecektir,haritalar var da hic birini indirmedim
kardes senle telefondan konusabilir miyiz uygunsan ? sormak istediyim seyler var daDene tekrar indirecektir,
kardes senle telefondan konusabilir miyiz uygunsan ? sormak istediyim seyler var da
Üzgünüm iletişim için siteyi kullanalımkardes senle telefondan konusabilir miyiz uygunsan ? sormak istediyim seyler var da
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız---- bu linkteki ne anlamadim indirdim ama bi ise yaramadi yine sailfish temasi yuklenmiyo
tamam oyle olsunÜzgünüm iletişim için siteyi kullanalım
konudaki aegis hack yani sertifikasız ve cihazın sistem klasörlerine erişim hatta müdahale etmek için araçtır
Çok faydası ve kolaylığı vardır.
Basit olarak sdk veya chroot ile kurulum mümkün linux bilginiz ne kadar bilmiyorumtamam oyle olsunpeki bu gelistirici modu aktiv etmenin bi yolu yok mu ?
tahminen yok duzeyindeBasit olarak sdk veya chroot ile kurulum mümkün linux bilginiz ne kadar bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?