frankendream
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bakayım dicem ama isim benzerliği var sadeceSanırım forum sisteminde bir sorun olmalı mesajlarımı düzenleyemiyorum. Gelişmiş seçenekler çıkmıyor. Sinir oldum şimdi. Bi yönetici bakabilir mi? yoksa sorun bende mi?
Nasıl Türkiye'ye gelmediyse, her ülkeye de güncelleme gelmedi. Biraz bekleyin, N9 gibi bir cihazı güncellemesini geciktireceklerini zannetmiyorum.
Evet arkadaşlar bilindiği gibi yeni güncelleme dün çıktı. Türkiye'ye gelmemiş sanırım ama cihazım farklı bir ülke çıkışlı olduğu için güncelleme geldiği gibi yükledim.Resimleri yüklüyorum şuan. Hemen yayınlamayacaktım ama konuyu düzenleyemedim bi tuhaf oldu. Neyse düzenliyorum şimdi.
----------Eklendi @ 19:22:36 ---------- Yazıldı @ 19:05:38 ----------
En çok beklediğim şey klasör olmasıydı. Tam klasör olmasa da IOS'ta ki gibi olsa da işimi karşılıyor ve gayet memnunum.Bütün oyunlarımı bi klasörde topladım. Aşağıda fazladan yer kaplamıyor en azından.-Klit ekranında ve ana ekranda facebook ve twitter bildirimleri. Sanırım forum sisteminde bir sorun olmalı mesajlarımı düzenleyemiyorum. Gelişmiş seçenekler çıkmıyor. Sinir oldum şimdi. Bi yönetici bakabilir mi? yoksa sorun bende mi?
İşşin ilginci ben İsveç en aldım biliyorsunuz zaten Finlandıiya üretimli teleefon. İskandinav bölgesinde ilk etapta yayımlanmıştır diye düşündüm güncellemenin ama dediğin gibi beklemekten başka şansımız yok tabi..
----------Eklendi @ 11:58:59 ---------- Yazıldı @ 11:58:01 ----------
Hangi ülkeden aldın telefonu? Ben İsveç ten aldım henüz güncelleme düşmedi
Tür: Avi
Süre: 02:02:16
Bit Değeri:126 kbps
Boyutlar:640x272
Boyut 700mb
Tür: Avi
Süre: 02:00:10
Bit Değeri:128 kbps
Boyutlar:592x320
Boyut:700mb
bu formatlardaki filmlerde donma yaşanıyormu?
Evet bende navifirmde gördüm. Cihazlara da bildirim gelmesi lazım. Bi wirelesstan güncellemeleri kontrol edin.
Arkadaşlar Müjde vermek istiyorum sizlere beklenen güncelleme geldi nokia Software updaterla Güncelleme göründü yanlız cihazdan baktıgımızda güncelleme görünmüyor bilginize
----------Eklendi @ 21:17:43 ---------- Yazıldı @ 21:13:52 ----------
Not : yükleme yapacaksanız İlk önce Nokia Link ile bir yedek almanızı öneririm !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?