N9 NitDroid ICS+Jb Alpha Release kurulum+ Alpha #5 Jb video+ Adım Adım kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1833842

Silinen Üye 1833842

Kapalı Hesap
Skype ile oluyosa iyi ama en azından hattı tanımayı yapsalar çok makbule geçer :D[/QUOTE

Zaten mesajlarımk bir iki sayfa takip ederseniz aramanın yarı yarıya tamam olduğunu görürsünüz. Şuanda arama yapıldığı taktirde ses geliyor ama gitmiyor o da çözülür elbet alpha4 çıkacak alpha4 sürümü büyük ihtimal bu şekilde sunulacak.

Ayrıca şebeke zaten çalışıyor lütfen sorularımızı sormadan önce konunun ilk mesajını ve birkaç sayfasını okuyalım.

Çok sağol bilgilendirmelerin için.

memolim83

memolim83

Üye
telefon özelliği çalışmasada iki işletim sistemi kurulunca arama yaparken meegoya geçsek olur heralde.

pRime.

pRime.

Üye
eyes onu da yapar ama adama haksızlık ediliyor, wazapp projesine daha çok donation yapıldı nitdroidden.

cyber

cyber

Üye
kamera çalışıyo mu ntroidde

cyber

cyber

Üye
nitroidde bulunan boş ram miktarı nedir

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Alpha Release 4 çıkmış arkadaşlar. Mert müsait bir zamanda yenilikleri ilk mesaja ekler sanırım.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Alpha Release 4 çıkmış arkadaşlar. Mert müsait bir zamanda yenilikleri ilk mesaja ekler sanırım.

Hayırlı olsun.

Known bugs:
- little gfx glitch while horizontal scrolling
- voicesearch broken
- voicecalls are still WIP

Lenneth

Üye
Android 4.1 ile nasil calisir merak etmekteyim, umarim en kisa surede onada yukseltir.

cyber

cyber

Üye
betanın gelmesi uzun sürcek galiba beta gelene kadar yüklemek isteyen yüklese bu yüzden bi anlatım hazırlansa iyi olur aslında ben n9 alır almaz nitroid yükliyecem de

pRime.

pRime.

Üye
Android için n9 almayın derim. Hoş oyun konsolu olarak güzel bir alternatif.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
zaten meego dan baaya bi sıkılmaz kulanıcı 6 ay biçiyorum :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
betanın gelmesi uzun sürcek galiba beta gelene kadar yüklemek isteyen yüklese bu yüzden bi anlatım hazırlansa iyi olur aslında ben n9 alır almaz nitroid yükliyecem de

kardeşim beta çıkmadan anlatım yapılırsa olası bi hatada anlatanı suçlarsınız adamın başı ağrır sabredin ve eğer nitdroid kuracaksan 64 gb al.

Üst Alt