Tabiiki alpha 4 Daha önceki mesajlarımda kurduğumu belirtmiştim zaten alpha 4'ü Güncel kalmak şart bu port işlerinde. Mümkün olduğunca sunulan sürücüleri ekstra şeyleri biran önce kurmaya çalışıyorum.
Ev ekrani gecisleri, menu gecisleri fotografi zoom yaparken gecisler hic parmak hareketlerini takip etmiyor, hep takila takila gidiyor ondan bahsediyorum.
PowerVr gpu icin dogru duzgun ics driverlari yok sanirim umarim 4.1 cozum olur.
Daha öncede defalarca belirttiğim gibi kurulum anlatımı için bettayı bekliyoruz çünkü kurulum sonrası zararları en aza indirmek için bu gerekli. Beta sunulunca anlatımı ben yapacağım.
Bu arada konumun üst konulara taşınmasındaki katkılarından dolayı .pRime arkadaşıma teşekükürlerimi sunarım.
Wireless'dan bağlanıp google playden apn turkey bu uygulamayı bulup kurun gerçi bimcell'in ayarları içinde yok. Mobil data için ayarları el ile gireceksiniz bimcell in ayarlarını elle girmen gerekiyor avea altyapısını kullanıyor ama avea ayarları çalışırmı bilemiyorum denemek lazım.
Ayarları elle girmek için:
Ayarlar-Mobil Ağlar-Erişim Noktası adları- Yeni Apn
Girilen ayarları etkinleştirmek için:
Mobil Ağlara geri dönüyoruz. Veri etkin ve veri dolaşımını aktif etmemiz yeterli olacaktır.
Tabiki yükleyebilecegiz benimde yüklemek istememin tek sebebi bu telefonun ne kadar iyi oldugunu herkese göstermek.. Bazıları çıkmış iphone varken neden nokia alıyosun diyo adamın canını sıkıyo