avcitalip
Üye
Tamam arkadaşlar alanada satanada hayırlı olsun bununla ilgili kutlamalar bölümüne konu açarsanız sevinirimZira konumla uzaktan yakından ilgisi yok.
Aceleye gerek yok. Çıkarsa haberdar ederim. Şu sıralar pek video çekemiyorum. Akk dolayısıyla hızım 20'den 1'e düştü. Şu sıralar kurulum için geniş bir anlatım hazırlıyorum. Beta çıktığında sunacağız muhtemel.
kralsın mert kardeş ilk yükleyenlerden olucam
Şimdiden teşekkürler,saygılar.
birşeyi merak ediyorum, bu sürümün ileri bir zamanda ciddi anlamda hatasız ve stabil olması mümkün olacak mı n9 ile? gidişat o yönde mi?
Eyvallah cihat kardeş.
Rica ederim.
Hatasiz isi icin bisey diyemem ama her surumde gozle gorulur degisiklikler oluyor. Oncelikle port mantigini kavramak gerek cihazdaki chipsete sahip 3-4 farkli cihaz var bu sansimizi arttiriyor (Aklima gelenler GT-I9003, Optimus black). Developer gelen bagislarla ikinci n9'unu aldi bu dur um bence onemli ikinci bir cihaz almasi projenin daha uzun soluklu olmasina bir yol gösterir. Herşey bizim elimizde bağışlarımızın elinde. Şuan stabilite olarak pek sorun yok cihaz seri çalışıyor hatasız sürüm olur yada olmaz ben pek önemsemiyorum. Benim için gps modülünüde halletse yeterlidir. Şuan arama üzerine çalışıyor (mikrofon destegi yok henuz) o olursa bence gundelik kullanim icin yeterli seviyeye ulaşır. Baya hizli ilerliyor proje ben gidisatindan memnunum.
arama sorununun çözülmesi benim için n9 alma sebebidir. günlük hayattı iki işlevsel yazılım kullanmak gerçekten güzel olur.
düzelttim hünkarım.Cümle sanki biraz hatalı olmuş.
ne demekÇok sağol.
Evet e-yes son paylaştığı fotoğrafla n9'un 2d antutu benchmarkta galaxy s2'ye 89 puan fark attığını paylaştı.
banamı diyorsun ?
Yürü be N9 kim tutar seni N8'imin Kuzeni
Kuzeni mi?Abisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?