n9 mu 808 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

HakaN-06

HakaN-06

Üye
İkisi arasından ben olsam N9 alırdım ama uygulama sıkıntısından çabuk sıkılırsın satarken çok zarar edersin bu cihazları

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

Seglopsi

Seglopsi

Üye
808 i çok inceledim resmen kullandım. n9 uda öyle. i kere n9 a whats up kuramazsın çalışmaz. son güncellemeyle whats up benzeri program çalışmaz. android portlarsın ancak şebeke desteği olmaz yani arama mesaj atma 3g gibi olaylar için yeniden başlatıp meego ya dönmen lazım. ve androide portlamak risklidir zordur haberin ola. 808 çünkü kamerası bildiğinden çok daha inanılmaz nd filtresine kadar var. 700-800 e bulursun telefon çok mükemmel ayrıca en ufak takılma yok telefonda hantallaşmıyor zamanla. meegoo da öyle karar senin diyemeyecem kesinlikle 808

sadece fotograf ve konusma yapilamiyor android ile. yeni surum android ile hoparlor uzerinden konusma yapilabilecek.

whatsapp'a gelince, wazapp var n9'un whatsapp istemcisi.

- - - Eklendi - - -

İkisi arasından ben olsam N9 alırdım ama uygulama sıkıntısından çabuk sıkılırsın satarken çok zarar edersin bu cihazları

uygulamalar yeterli seviyede, fazlalik ve alternatifler yok. oyunlar eksik oyun oynayan almasin veya android kursun dunya kadar android'e oyun var.

- - - Eklendi - - -

Bence 808 al. N9'a Android yükleyeceksen hiç alma. Ne kadar performans alacağın meçhul.

performansinda sorun yok ama kullanilamayan donanimlar sorun oluyor. kameralar, gps, ahize ve mikrofonlar calismiyor. oyun felan oynarken ise sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: 4un6si

jetblacklife27

Üye
yakında n9 lara sailfish gelir hem android uygulamalarıda çalışacak diyorlar

4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
yüksek ihtimal n9 alıcam arkadaşlar ama bakalım nasıl olacak... evet ama hala yorum bekliyorum
yorumlarınız için teşekkürler bu arada , özellikle ONe teşekkürler

Üst Alt