Sen earbudlardan bahsediyorun galiba . O tür olarak bi AKG biliyorum. Bir de Senheiser'ın MX serisi var veya Kafaüstü kulaklıklara yöneleceksin. Bir de kulağı saran klipsli kulaklıklar o şekilde oluyor.
Kafaüstü(kulaküstü) Koss PortaPro var.
Eğer iyi bir earbud istiyorsan pamuk eller cebe diyebilirim. Kulak içiler kadar fazla üretilmiyor.(Cep telefonlarının yanında verilenleri sayımıyorum ) Ayrıca iyileri fazla rekabetçi de değil.Ayrıca Türkiye'de de iyilerinden bulman zor.
Yurtdışı alacaksan sana önerim çok fazla olacak ama Türkiye'den alacaksan pek yok
EDIT: Bir de ne tür müzikler dinlersin ? Bass ağırlıklı mı ? Slow parçalar mı ? Rock vs. mi ? Elektro mu ?
Kargo dahil 104$(Sadece bass değil mid, tiz ve sahne genişliği açısında da bulabileceğin en iyi earbud kulaklıktır.200 $ lık senheiser mx980'den daha iyi bir bass başarımı olduğu söyleniyor ve midler, tizleri de ondan 1-2 tık daha aşağıda diyebilirim.)
Türkiye'de neredeyse hiç seçeneğin yok gibi birşey
Kargo dahil 104$(Sadece bass değil mid, tiz ve sahne genişliği açısında da bulabileceğin en iyi earbud kulaklıktır.200 $ lık senheiser mx980'den daha iyi bir bass başarımı olduğu söyleniyor ve midler, tizleri de ondan 1-2 tık daha aşağıda diyebilirim.)
Türkiye'de neredeyse hiç seçeneğin yok gibi birşey
Dostum benim N9 patladı, kulaklığı az kullanılmış halde duruyor pek kulaklık kullanan biri değilim. Dilersen orjinal kendi kulaklığı bende hiç işime yaramadan duruyor görüşelim. Hatta isteyen arkadaş varsa orjinal şarj aletide mevcut boşta duruyor bilginize.