Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N9 Kazakistan da Billboardlarda 9 Eylulde satilmaya baslaniyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki
Üye
bak değişmiş serdar daha önce ucuzdu zam gelmiş hacı ve bir şey daha madem cihaz hakkında bilginiz yoksa lütfen yorum yapmayın gpu-ekran kartı meselesine dönmesin
bak değişmiş serdar daha önce ucuzdu zam gelmiş hacı ve bir şey daha madem cihaz hakkında bilginiz yoksa lütfen yorum yapmayın gpu-ekran kartı meselesine dönmesin
Yanlış biliyorum o zaman ben iyi geldi bak bu Birde nasıl getirteceksiniz siz amazon.com'dan falan ? Cep telefonu getirtmek yasak ? (Biliyorsanız bir yolunu öğrensek )
Uruloki
Üye
ya chip daha cihaz özelliklerini tam yazamıyor sadece N9 dan bahsetmiyorum dolu cihaz var bunun içinde ama intelin MeeGo yu bırakması imkansız hala tabşetler ve netbooklar çıkmaya devam ediyor ve intel arm tabanlı işlemci için bu projeye mecbur bakın windows 8 arm tabanını destekliyecek ve şöyle düşünün ucuz arm tabanlı bir win 8 netbook-notebook-tablet mi alırsınız ve ya pahalı i86 işlemcili netbook-notebook-tablet mi alırsınız bu söz her şeyi özetler merak etmeyin buna mecburlar
Yanlış biliyorum o zaman ben iyi geldi bak bu Birde nasıl getirteceksiniz siz amazon.com'dan falan ? Cep telefonu getirtmek yasak ? (Biliyorsanız bir yolunu öğrensek )