N9 Kazakistan da Billboardlarda 9 Eylulde satilmaya baslaniyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
bak değişmiş serdar daha önce ucuzdu zam gelmiş hacı ve bir şey daha madem cihaz hakkında bilginiz yoksa lütfen yorum yapmayın gpu-ekran kartı meselesine dönmesin

pRime.

pRime.

Üye
bak değişmiş serdar daha önce ucuzdu zam gelmiş hacı ve bir şey daha madem cihaz hakkında bilginiz yoksa lütfen yorum yapmayın gpu-ekran kartı meselesine dönmesin
www.chip.com.tr/konu/meego-nun-gelistirilmesi-durduruldu_28968.html ne diyo bunlar hasan?

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Hayır dostum 2011 son çeyrek :D

Yanlış biliyorum o zaman ben :) iyi geldi bak bu :) Birde nasıl getirteceksiniz siz amazon.com'dan falan ? Cep telefonu getirtmek yasak ? (Biliyorsanız bir yolunu öğrensek :))

Uruloki

Uruloki

Üye
ya chip daha cihaz özelliklerini tam yazamıyor sadece N9 dan bahsetmiyorum dolu cihaz var bunun içinde ama intelin MeeGo yu bırakması imkansız hala tabşetler ve netbooklar çıkmaya devam ediyor ve intel arm tabanlı işlemci için bu projeye mecbur bakın windows 8 arm tabanını destekliyecek ve şöyle düşünün ucuz arm tabanlı bir win 8 netbook-notebook-tablet mi alırsınız ve ya pahalı i86 işlemcili netbook-notebook-tablet mi alırsınız bu söz her şeyi özetler merak etmeyin buna mecburlar

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve saruman_me
pRime.

pRime.

Üye
Yanlış biliyorum o zaman ben :) iyi geldi bak bu :) Birde nasıl getirteceksiniz siz amazon.com'dan falan ? Cep telefonu getirtmek yasak ? (Biliyorsanız bir yolunu öğrensek :))
Ben almaktan vazgeçtim ama alcak olsam parayı bastırır,türkiye'den alırım.

ArMaGeDdOn_87

Üye
cihaz ın 16gb ı 1200 den fazla olursa alınmaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt