N9 için en sağılıklı yöntem. Ve de cihazı temizleme hakkında bilgi ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
N9 için en sağılıklı yöntem. Ve de cihazı temizleme hakkında bilgi ??
değerli üstatlar benim yardımınızı beklediğim acil bir sorun oluştu. öncelikle sizde şu 3 şey hakkında bilgi almak istiyorum

1.CİHAZI SIFIRLA
2.CİHAZI TEMİZLE
3.FLASH

flashı biliyorum ne işe yaradığını vs.. C7 yi flash manyağı etmiştim ama ilk 2 özellik ne işe yarıyor ne sağlıyor cihazı sıfırlamayı da az çok ne olduğunu kestirebiliyorum ama 2. hakkında hiç bir fikrim yok yaparsam ne olur ne gider.

ŞİMDİ de gelelim esas noktaya.. bunları neden soruyorum çünkü telefon biraz ağırlaşmaya ve de yer yer 10 dakikalık takılmalara başladı özellikle misal video izliyorum swipe ile kapatırken donuyor birini arıyorum kırmızıya basıp kapattırken ekran orda takılıyor. ve de sanırım biraz ağırlaştı geçişlerde filan takılmalar mevcut sizce bu sorunlardan yola çıkarak hangisini uygulamalıyım benim aklımda flash atmak var çünkü flash her zaman için iyidir sanırım en sağlıklı sürüm ve yöntem flashdır. naviden indirdiğimiz sürüm en sağlamıdır herhalde siz ne düşünüyorsunuz ? birde etkisi olur mu flash atmanın . son olarakta şunu eklemeleyim telefonda bir 10 15 dakikalık maxicepte ve ya meego türkiye sayfasında takılırken telefon hemen ısınıyor ekranda da hissediliyor bu sıcaklık sizce bu servislik bir durum mu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Sıfırla seçeneginde iki şık var ayarları geri yükle ve cihazı temizle kullanmış oldugun c7 ile seçenekleri aynı ayarları geri yükle telefona yapılan ayarları sıfırlar.cihazı temizle ise bir nevi soft format atmak gibi yükledigin uygulama,resim,müzik vs ne varsa siler geçer Mertcan

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve pRime.
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5568723' Alıntı:
Sıfırla seçeneginde iki şık var ayarları geri yükle ve cihazı temizle kullanmış oldugun c7 ile seçenekleri aynı ayarları geri yükle telefona yapılan ayarları sıfırlar.cihazı temizle ise bir nevi soft format atmak gibi yükledigin uygulama,resim,müzik vs ne varsa siler geçer Mertcan

abi temizleyi biraz daha detaylı anlatırmısın sonucunda ne olur cihaza bir yararı olur mu ? gözle görülür bir etkisi varmı ? bir de flash atmak iyi gelir mi telefona navide ki en sağlam sürümdür ne de olsa

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
symbian da soft format atıyorduk ya onun gibi yükledigin tüm uygulama müzik resim falan rehber silinir cihazın açılması uzun sürer temizleme yapmadan önce şarja tak.flash'a gelince oldukça olumlu etkisi oluyor yakın zamanda can'la flash attık oldukça hızlı cihaz

pRime.

pRime.

Üye
benim cihaz ağzına kadar uygulama doluyken ve modlamalar varken bile bu dediğin hantallıklar olmuyordu. cihazı kurcalamış olmayasın Mertcan?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
benim cihaz ağzına kadar uygulama doluyken ve modlamalar varken bile bu dediğin hantallıklar olmuyordu. cihazı kurcalamış olmayasın Mertcan?

kurcalama derken geliştirici modunu açtım tamam başka da bir şey yok bir çok caps paylaştım zaten cihazımdan abi :D senle bir flashmı atsak acaba abi :( müsaitmisin ?

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];5569242' Alıntı:
symbian da soft format atıyorduk ya onun gibi yükledigin tüm uygulama müzik resim falan rehber silinir cihazın açılması uzun sürer temizleme yapmadan önce şarja tak.flash'a gelince oldukça olumlu etkisi oluyor yakın zamanda can'la flash attık oldukça hızlı cihaz

rehber gitmemsi lazımdı ama C7 de sime bir şey olmuyordu yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt