Uruloki
Üye
Telefona Android yükleyince 100 tane uygulama arka planda çalışıyor olayı sizinde başınıza gelecek. Derseniz Android programları çalışacak emulatör var diye tamam Android emulatorü oyunlarda sorun çıkartmaz, ama uygulamalarda uyumsuzluktan büyük ihtimalle sorun çıkartacak.
bir nonamex ben o cihaza android yüklemicem eğer yükleyecek olsam gider şimdi SGS2 alırım tamam şimdi gelelim ikiye benchmark da 3300 puan alan SGS2 yi iphone nasıl geçiyor onu cevaplandır sen kaçamak cevap verme hem androidin dandik multisinden bahsetme bana
bir nonamex ben o cihaza android yüklemicem eğer yükleyecek olsam gider şimdi SGS2 alırım tamam şimdi gelelim ikiye benchmark da 3300 puan alan SGS2 yi iphone nasıl geçiyor onu cevaplandır sen kaçamak cevap verme hem androidin dandik multisinden bahsetme bana
ya hala kaçamak cevap veriyorsun bir ben bu telefonu oyun için almıyorum şu an N8 de olan oyunları da oynamıyorum iki MeeGo ios dan her türlü daha iyi kanıt linux üç ben bu cihaza android yüklemicem dört kendin itiraf ettin kat düşük cihaz diye aç asphalt 6 karşılaştırması var nasıl geçiliyor gör aynı şey MeeGo içinde geçerli kanıt linux ve maemo aynı oyunu galaxs s de açıyorlar yine asphalt 6 N900 yine geçiyor bak 600 lük işlemci olarak oc yok gpu daha kötü sen devam et çift çekirdek zaten SGS2 ve yalanımda yok eylül de N9 geldiğinde SGS2 de alabilirim onu yerine ama android hiç sevmem bootloader koruması olmasa alınır ondan dolayı htc sensationu da düşünebilirim ağustosda kalkıcak ama hafıza az hafıza kartı taksan MeeGo yavaş çalışır en az class 8 lazım
Androidin arkasinda dev gibi Google var
Uygulama cikmaz demiyorum ama 4-5 ay saglam uygulamalar icin beklemeniz gerekecek.
----------Eklendi @ 15:19:46 ---------- Yazıldı @ 15:17:24 ----------
telefon cikacakta kaliteli uygulamalar cikacakta en az 8-9 ay, bu surede Android yerinde saymayacagina gore
Sen süpersin ya gerçekten. Meego telefonlarda daha yeni kullanılıyor 4 5 ay bekleriz biz merak etme android yeniyken millet yüzüne bile bakmıyordu uygulama yoktu. popüler olması, doğru dürüst uygulama çıkarması 2 seneyi buldu bütün o uygulamalar hd oyunlar yakın zamanda çıktı piyasaya. Meego ise n9'da boy gösterince daha çıkmadan bir sürü insanın beklediği bir yazılım oldu. Bomba gibi düştü piyasaya. Şimdiden bir sürü uygulama var meego'ya opera şimdiden tarayıcı çıkardı meegoya ayrıca Meego için angry birds, galaxy on fire hd, real golf hd real football hd gibi oyunlar şimdiden mevcut. Yenileri de illa ki gelecektir, stephen elop'un karalama kampanyalarına rağmen.
neler çıkacağını
kimin kime muhtaç olacağını
önceden bilemezsin.
en iyi teknoloji uzmanlarına göre bile 2014'te symbian dünya birincisi, android ikincisiydi.
fazla söze gerek yok. sen anladın ne demek istediğimi.
ios bomba gibi düştüğünde piyasaya
tek bir telefonu vardı, iphone 2g.
n9 için durumu anladın sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?