N9 Alma düşüncem... N9 hakkında lütfen yardım. Yorumlarınızı istiyorum lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
N9 Alma düşüncem... N9 hakkında lütfen yardım. Yorumlarınızı istiyorum lütfen.
Merhabalar. n9 almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar bana bunu hangi yönleriyle önerebilirler. C6-01 kullanıyorum ve bu tel çok geride kaldı artık değiştirmeyi düşünüyorum. Android alsam oyun uygulama sıkıntım olmaz ama tasarımları berbat samsung lg ve htc nin. Fakat n9 da da uygulama oyun sıkıntısı çok dimi beyler:( Napsam yardım edin. Tabi bir de şu video var (altta link verdim) gerçekten böyle multitaskingle övünen bir telefon 15 uygulamada donuyor mu? Ve uygulamaların yarısından fazlası basit şeyler hesaplama mesajlar falan... Bir de nette izlediğim videolarda takılmalar var dokunmatikte aynı S^3 gibi gerçekten böyle mi tel stabil değil mi:(

pRime.

pRime.

Üye

buyur dostum 33 uygulama ve cihaz hala taş gibi çalışıyor. bu multitaking olayı bazı cihazlarda nedense sorunlu.

• Beğen
Tepkiler: marsharun
marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
Peki oyun ve uygulama sıkıntısı var dimi S^3 uygulamalar uyumlu olsaydı süper olurdu.

MeeGoFaN

MeeGoFaN

Üye
Peki oyun ve uygulama sıkıntısı var dimi S^3 uygulamalar uyumlu olsaydı süper olurdu.

Dostum telefonun bir tek bu yönden sıkıntısı var , evvela onun dışında gayet hoş bir telefon. Ben uygulamasız yapamam , illa uygulama olsun diyorsan n9 u tavsiye etmem çünkü meego ya iOS yada android deki kadar uygulama gelmesi çok zor . Ama dediğim gibi uygulama dışında çok güzel bir telefon :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bekle 808 al çok manyak bi cihaz

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4429727]

50 tane toplam oyun.7 tane HD oyun var.
[/QUOTE]

Daha da gelir gibi...

pRime.

pRime.

Üye

[/QUOTE]

tespitçi gelmiş
50'den çok daha fazla oyun var arkadaşlar bu üyenin yanlış yönlendirmelerine kanmayınız.

• Beğen
Tepkiler: n000k
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

tespitçi gelmiş
50'den çok daha fazla oyun var arkadaşlar bu üyenin yanlış yönlendirmelerine kanmayınız.

:nono:Lütfen tartışmayalım.:polis:
Bu arada her hafta oyunlar ekleniyor ve gelişiyor.Developerlar bir sürü oyun yazıyor.Gameloft ve EA gibi firmalar da bir-iki bir-iki çıkarıyor.Yani alınası telefon.Şekli yeter.

pRime.

pRime.

Üye
:nono:Lütfen tartışmayalım.:polis:
Bu arada her hafta oyunlar ekleniyor ve gelişiyor.Developerlar bir sürü oyun yazıyor.Gameloft ve EA gibi firmalar da bir-iki bir-iki çıkarıyor.Yani alınası telefon.Şekli yeter.

hd oyun çok çıkmaz bu cihaza ancak irili ufaklı pek çok oyun mevcut kusura bakma ama saçma tespitlerde bulunan adama cevabım bu olur.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

hd oyun çok çıkmaz bu cihaza ancak irili ufaklı pek çok oyun mevcut kusura bakma ama saçma tespitlerde bulunan adama cevabım bu olur.

Lütfen sakin.Hd zaten az çıkııyor..Ama olsun n9un şekli yeter.

marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
Fazla oyun delisi olmayan biri için çok güzel bir telefon haklısınız şekli yeter:-) Keşke S^3 oyunları desteklese hiç durmaz alırdım hemen.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
illaki hd oyun istersen lumia serisinin önü daha açık bu konuda ama n9 kendi sınıfını oluşturmuş üstdüzey bir kalite abidesi eline aldıgın andan itibaren kalbini okşamaya başlar verdigi kalite hissi için lumialarda aynı tasarım üzerinde devam ediyor

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
MertcaN9

MertcaN9

Üye

[/QUOTE]

senden kurtuluş yok muuuu

PalmerTech

PalmerTech

Üye
oyun oynamak için android almak zaten en baştan saçma geliyor bana. iphone os için fifa 12, gta 3 ... gibi sınırsız sayıda mükemmel 3d oyun varken, androidin o zengin! uygulamaları arasında ne kadar kaliteli oyun bulacaksınız düşünün derim.

onun dışında diğer uygulamalar bakımından gene ios gibi olmasa bile android de fena değil. kısaca oyun oynamak için ios, gerisi için n9 ya da başka bir telefon.

ama n9 çok stabildir baştan belirteyim.

şazenuş

şazenuş

Üye
Arkadaslar n9 icin ofis programi varmi.excel word gibi...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tasarım için n9 düşünüyorsan lumia900 modelini bir incele istersen tasarımları aynı windows phone işletim sistemi office programlarında çok büyük çözümlet sunuyor

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
pRime.

pRime.

Üye
döküman görüntüleyicisi var bir tane ama dosya düzenleme yok.

ngnadirng

Üye
ofice programlarını kendi programı olan belgeler açıyor ama salt okunur açıyor şu an için üzerinde bir değişiklik yapamıyoruz. Hocam bu arada çok güzel hd oyunları var ve inan ne kadar uygulama açık olursa olsun kesinlikle takılma yapmayacaktır. Ben bunu denemek için bütün programları açtım ve öyle denedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt