aynen katılıyorum arkadaşım bende N9 Düşünüyorum ve acele etmiyorum ilerleyen günlerde dahada iyi olacagını düşünüyorumTeşekkürler arkadaşlar. Öncelikle S2 yada başka bir android cihaz düşünmem. Şuan zaten android bir cihaz kullanıyorum. Android cihazlar kullanım olarak karmaşık bir yapıya sahip. Beklediğim gibi çıkmadı. Abartıldığı kadar iyi bir sistem değil bana göre. Lumia'nın ise arayüzünü pek sevmedim. Büyük mavi yada yeşil karelere bölünmüş bir ekran hoşuma gitmedi açıkçası. N9 daha ağır basıyor benim düşüncelerimde. Şubatta beyaz renklisi çıkacak diyorlar. Onu bekleyeceğim. Benim Lumia mı Meego mu diye ikilemde kalmamın sebebi Nokia'nın Meego'ya ilerde destek verip vermeyeceği konusu. Nokia'yı anlamak zaten zor. Elindeki işletim sistemlerini geliştirmek yerine Microsoft'un mobil işletim sistemini daha çok tercih edeceğe benziyor. Ama Nokia'nın kendi müşterilerini de üzmeyeceğini umuyorum. Bunu ilerde göreceğiz tabi. Şimdilik dediğim gibi N9 düşünüyorum.
Bende Nokia nin telefonlarini gereksiz abartanlara aciyorum.
N9 S2 den iyimis![]()
S2'nin kaos ve karmaşasından ayrılıp Nokia'nın güvenli limanına dönmek için en iyi tercih. Ki, bu güvenlik ardında bir de müthiş bir geliştirici cihazı olmayı başarıyor. (MeeGo Türkiye'nin yorumları böyle, Aegis dışında elbette)Teşekkürler arkadaşlar. Öncelikle S2 yada başka bir android cihaz düşünmem. Şuan zaten android bir cihaz kullanıyorum. Android cihazlar kullanım olarak karmaşık bir yapıya sahip. Beklediğim gibi çıkmadı. Abartıldığı kadar iyi bir sistem değil bana göre. Lumia'nın ise arayüzünü pek sevmedim. Büyük mavi yada yeşil karelere bölünmüş bir ekran hoşuma gitmedi açıkçası. N9 daha ağır basıyor benim düşüncelerimde. Şubatta beyaz renklisi çıkacak diyorlar. Onu bekleyeceğim. Benim Lumia mı Meego mu diye ikilemde kalmamın sebebi Nokia'nın Meego'ya ilerde destek verip vermeyeceği konusu. Nokia'yı anlamak zaten zor. Elindeki işletim sistemlerini geliştirmek yerine Microsoft'un mobil işletim sistemini daha çok tercih edeceğe benziyor. Ama Nokia'nın kendi müşterilerini de üzmeyeceğini umuyorum. Bunu ilerde göreceğiz tabi. Şimdilik dediğim gibi N9 düşünüyorum.
lumia900 50mbps doawload ve20mbps upload hızına ulasabiliyor varmı bunu yapabilen bir cihaz yok devir mobil internet devri hala bir sayfayı iki dakikada acan cihazlarla lumia900 ve gelmesi muhtemel türevleri 910* 919 la yarısamaz
lte teknolojisine sahip tüm cihazlar bu indirme hızına ulaşabilir. yani no lumia'ya özel bir şey değil. üstelik lte altyapısı türkiye'de olmadığı için bu cihazı kullanamazsınız. alternatif model beklemeniz lazım.
Ben kendimi bildim bileli en iyi kamera telefonlari hep symbianli olmustur. Oyle de kalacak bence.
Aynentasarım olarak n9 çok iyi duruyo ama birazda daha bekle nokianın daha iyi modelleri çıkacak