N9 alırsam Lumia almadığım için pişman olurmuyum acaba?

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
N9 kullanan birkaç kişi var forumda umarım gelip burda deneyimlerini paylaşırlar.mükemmel bir şekli var

salihk

salihk

Emekli Yönetici
Teşekkürler arkadaşlar. Öncelikle S2 yada başka bir android cihaz düşünmem. Şuan zaten android bir cihaz kullanıyorum. Android cihazlar kullanım olarak karmaşık bir yapıya sahip. Beklediğim gibi çıkmadı. Abartıldığı kadar iyi bir sistem değil bana göre. Lumia'nın ise arayüzünü pek sevmedim. Büyük mavi yada yeşil karelere bölünmüş bir ekran hoşuma gitmedi açıkçası. N9 daha ağır basıyor benim düşüncelerimde. Şubatta beyaz renklisi çıkacak diyorlar. Onu bekleyeceğim. Benim Lumia mı Meego mu diye ikilemde kalmamın sebebi Nokia'nın Meego'ya ilerde destek verip vermeyeceği konusu. Nokia'yı anlamak zaten zor. Elindeki işletim sistemlerini geliştirmek yerine Microsoft'un mobil işletim sistemini daha çok tercih edeceğe benziyor. Ama Nokia'nın kendi müşterilerini de üzmeyeceğini umuyorum. Bunu ilerde göreceğiz tabi. Şimdilik dediğim gibi N9 düşünüyorum.
aynen katılıyorum arkadaşım bende N9 Düşünüyorum ve acele etmiyorum ilerleyen günlerde dahada iyi olacagını düşünüyorum

----------Eklendi @ 23:38:22 ---------- Yazıldı @ 23:33:44 ----------

n9 daha detaylı incelemek istersen mertcan(07) arkadaşımız paylaşmış http://www.maxicep.com/meego/n9-bugune-kadar-yapilmis-en-uzun-inceleme-tam-2-saat-589780.html bence boş bi zamanı ayırıp izlemelisin öneriyorum

Del Rey

Del Rey

Üye
Bende Nokia nin telefonlarini gereksiz abartanlara aciyorum.

N9 S2 den iyimis :zuhaha:

Affedersiniz, fakat ben kullanmadığım telefonlar ile ilgili yorum yapmıyorum. N9'u ve S2'yi bizzat kullandım, hatta bu konuda bana güvenmiyorsan, Symbian Türkiye yazarlarından biri olan Recep Salih Öz tarafından hazırlanan bir de inceleme videosu yayınlanacak; ona inanırsın :) S2'nin kaos ve karmaşasından ayrılıp Nokia'nın güvenli limanına dönmek için en iyi tercih. Ki, bu güvenlik ardında bir de müthiş bir geliştirici cihazı olmayı başarıyor. (MeeGo Türkiye'nin yorumları böyle, Aegis dışında elbette)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Teşekkürler arkadaşlar. Öncelikle S2 yada başka bir android cihaz düşünmem. Şuan zaten android bir cihaz kullanıyorum. Android cihazlar kullanım olarak karmaşık bir yapıya sahip. Beklediğim gibi çıkmadı. Abartıldığı kadar iyi bir sistem değil bana göre. Lumia'nın ise arayüzünü pek sevmedim. Büyük mavi yada yeşil karelere bölünmüş bir ekran hoşuma gitmedi açıkçası. N9 daha ağır basıyor benim düşüncelerimde. Şubatta beyaz renklisi çıkacak diyorlar. Onu bekleyeceğim. Benim Lumia mı Meego mu diye ikilemde kalmamın sebebi Nokia'nın Meego'ya ilerde destek verip vermeyeceği konusu. Nokia'yı anlamak zaten zor. Elindeki işletim sistemlerini geliştirmek yerine Microsoft'un mobil işletim sistemini daha çok tercih edeceğe benziyor. Ama Nokia'nın kendi müşterilerini de üzmeyeceğini umuyorum. Bunu ilerde göreceğiz tabi. Şimdilik dediğim gibi N9 düşünüyorum.

Bence kesinlikle kendini aşmış Lumiaları bekle.Nokia EA felan birçok şirketle Lumialar için anlaşmalar yapmış...Bu da Lumiayı N9'dan üstün kılıyor.(Tabii 900 ve çıkacak daha üst modeller içindir bu sözüm.)

lasvetorus

lasvetorus

Üye
lumialar ciktiktan sonra pisman olabilirsiniz.wp arayuz olarak daha canli bir sistem vede stabil.Alacagi destekte tabiiki meegodan fazla olacak.uygulama sayisi 60 bini asmis haberlere gore cok hizli gelisiyor.meegoyu eline aldiktan sonra cok cok begenenler alabilirler yani alma diyemem ama iyi dusunmek lazim tabi.arkadasin belirttigi gibi ea oyunlarini wp lu cihazlara uyarlanmasida cok guzel birsey.s2yi tavsiye etmiyorum.

• Beğen

cnk52

Üye
konunun takipcisiyim. Lumia900ü beklemesemde N9 ve lumia800 arasındayım.

USAForever

USAForever

Üye
n9 güzel , kullanmayı bilirsen olmazsn

avcitalip

avcitalip

Üye
Kesinlikle N9 Alma Biz Pişman Olduk Aldığımıza,Mağaza Hariç Hiç Biryerden Uyğulama Yükleyemiyorsun + Nokia destek hattını aradığımızda bunu söylediler...

uribaju

uribaju

Üye
lumia tavsiye ederim

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
ben nokianın n9'u öldürdüğüne inanmaya başladım arkadaşlar. 1.2 güncellemesini yayınlamışlar ancak görüntülü konuşmayı yine desteklemiyormuş mesela. bir telefona ön kamera konur ve bu nasıl görüntülü konuşmaya açık olmaz. bu ne demektir? toplama bilgisayarmı alıyoruz anlamıyorumki? ben takmadımki o kamerayı oraya. kamera kullanılamayacaksa niye koyuyorsun oraya. lumiaları bekleyeceğim bakalım.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
agzı olan konuşuyor ben n9 u alalı 23 gün oldu ve cokda memnunum s2 blackberr ne bunlar cihazmı al n9 u gör cihaz nasıl oluyo bırakın androidi benim kullan madıgım cihaz kalmadı ve cihaz piyasaya cıkalı bir ay oldu yazılım piyasaya cıkdı söyleyin hangi cihaz cıkdıkdan bir aysonra güncelleme geliyor dürüst olalım lütfen......
n9 haricinde hangi cihaza kendi işletim sisteminden farklı yazılım atıldı adamlar n9 a android 4.0 yüklediler
daha devamıda gelir....

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
vay arkadaş yaaa gercekten şunu bir kere daha anladım ki nokia gercekten dünyanın en büyük cep telefonu üreticisi adamlar hangi modeli duyursa daha piyasaya cıkmadan piyasanın en üst segment cihazlarıyla yarıştırılıyor aslında bunu anlıyorum bütün rakipleri bekliyorlar ve biliyorlar ki nokia yeniden hepsini katlayacak ve akıllı telefon pazarını ele gecirecek arkadaslar lumia900 50mbps doawload ve20mbps upload hızına ulasabiliyor varmı bunu yapabilen bir cihaz yok devir mobil internet devri hala bir sayfayı iki dakikada acan cihazlarla lumia900 ve gelmesi muhtemel türevleri 910* 919 la yarısamaz

pRime.

pRime.

Üye
lumia900 50mbps doawload ve20mbps upload hızına ulasabiliyor varmı bunu yapabilen bir cihaz yok devir mobil internet devri hala bir sayfayı iki dakikada acan cihazlarla lumia900 ve gelmesi muhtemel türevleri 910* 919 la yarısamaz

lte teknolojisine sahip tüm cihazlar bu indirme hızına ulaşabilir. yani no lumia'ya özel bir şey değil. üstelik lte altyapısı türkiye'de olmadığı için bu cihazı kullanamazsınız. alternatif model beklemeniz lazım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

lte teknolojisine sahip tüm cihazlar bu indirme hızına ulaşabilir. yani no lumia'ya özel bir şey değil. üstelik lte altyapısı türkiye'de olmadığı için bu cihazı kullanamazsınız. alternatif model beklemeniz lazım.

bekliyorum zaten dostum adıda belli ben koydum bu ismi bakalım tutacakmı:: nokia lumia 910purewiev

ayrıca türkcell şu anda 4g altyapısını hazırlıyor diye bir haber okumultum türkcellden bu konuda bilgi almaya calışıcam alırsam burda paylasırım

pRime.

pRime.

Üye
Ben kendimi bildim bileli en iyi kamera telefonlari hep symbianli olmustur. Oyle de kalacak bence.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben kendimi bildim bileli en iyi kamera telefonlari hep symbianli olmustur. Oyle de kalacak bence.

evet bu bir gercek birde 808in kamera sistemini wplu tellere entegre ettilermi elimizde hem donanım hem yazılım olarak kusursuz bir cihaz olacak o telefonu elime almak için sabırsızlanıyorum

ZaZuM

ZaZuM

Üye
tasarım olarak n9 çok iyi duruyo ama birazda daha bekle nokianın daha iyi modelleri çıkacak

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia kamerası konusunda terddütleri olanlrın dikkatine:Nokia’dan Jo Harlow,Fin gazetesi Aamulehti’yeverdiği röportajda PureView teknolojisini Lumia cihazlara geleceğini söyledi.Ve bu işlemin çok uzun sürmeyeceğini ekledi.

• Beğen

Üst Alt