N9 alırsam Lumia almadığım için pişman olurmuyum acaba?

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
N9 alırsam Lumia almadığım için pişman olurmuyum acaba?
Arkadaşlar Lumia serisini inceleyebilen oldumu? N9 almaya niyetim var ama Lumia daha mı iyidir? Kararsız kaldım bu konuda. Sonra pişman olmayayım diye soruyorum.

punisher123

punisher123

Üye
Aslında N9u tasarımı için almayı düşünen birisi olarak,Bende Lumia ile N9 arasında çok kararsız kalıyorum bazen ama,Düşününce Lumianın tek artısının Devam edecek olan desteği ve Uygulama konusunda rahatlığı olduğunu görüyorum,Eksilerine gelince N9dan daha fazla eksiği var;
Ön kamerası yok,Ekranı daha ufak,Bluetooth ile dosya transferi hala yok sanırsam,Mass storage modu yok,Ki bu benim en çok kullandığım özelliklerden birisi.
Lumiada benim için önemli olan çoğu şey yok,N9 biraz daha iyi bu konularda,Artı şahsen Wp7 arayüzü Swipeye göre daha itici geliyor bana.
İşin özü,Yarın cep alacak olsam N9u alırdım.. :)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
evet sana katılıyorum. mass storage nedir? onu bilmiyorum. birde lumiaya kafamın takılmasının sebebi microsoft office uygulamalarının bulunması. gerçi n9'a da yüklenebilir office uygulamaları vardır yada çıkacaktır muhakkak.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
herşeyi geçtim arayüz ve kullanım konusunda N9 u tek geçerim. abi varmı böyle bir tasarım ya

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bence biraz bekleyin.Lumiaların çok daha güzelleri çıkacaktır...

pRime.

pRime.

Üye
biri çıkışı olmayan kapalı kutu diğeri sınırsız imkana sahip olan bir cihaz. kapalı olan hangisi siz tahmin edin.
800'ün n9'dan tek üstünlüğü windows'un nokia'yı satın almasından dolayı gelecek olan yazılım desteğidir.

Lenneth

Üye
biri çıkışı olmayan kapalı kutu diğeri sınırsız imkana sahip olan bir cihaz. kapalı olan hangisi siz tahmin edin.
800'ün n9'dan tek üstünlüğü windows'un nokia'yı satın almasından dolayı gelecek olan yazılım desteğidir.

N9 cikali kac ay oldu hala dogru duzgun devoloper destegi alamadi gordugum.

pRime.

pRime.

Üye

Çünkü sadece bu forumu görüyorsun, yaz youtube'a n9 diye yatay ekran modundan tut temalara kadar bir sürü şey yapmışlar.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
n9 ne ya git galaxy s2 xperia arc falan al

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia, Windows Phone'u uçurmaya başladı oyun ve uygulama konusunda; ancak Windows Phone çok kapalı bir işletim sistemi. Lumia 900 ile N9 arasında karar yapılacaksa elbette 900, ancak onun dışında N9 daha iyi.

----------Eklendi @ 11:50:14 ---------- Yazıldı @ 11:49:22 ----------

Sen öyle zannet.

----------Eklendi @ 11:51:47 ---------- Yazıldı @ 11:50:14 ----------

N9'u bunlarla karşılaştırıyorsan sana acıyorum. Bence Nokia N9 bunlardan daha iyi bir cihaz. N9'dan üstler şunlar:

Lumia 900, Xperia Arc S, Xperia ION, Galaxy Nexus (Kameradan kaybediyor bu da)

• Beğen
Tepkiler: FirstPioneer ve Cihanî Sultan
serserim1905

serserim1905

Üye
arkadaşlar bende sıralama söyle olur lumia 900 > n9 > lumia 800 :D ama işletim sistemi olarak meego : (hammm) windows :D

aleranol

aleranol

Üye
arkadaşlar bende karasızım ama eğer telefonu yaza doğru alacaksanız lumia 900 derim. 1.4ghz işlemci 512 ram ayrıca ces fuarında 10 dan fazlaödül almış ve galaxy nexus gibi telefonlarla yarıştırıldığı zaman da kazanmış.Fuarın en iyi telefonu da lumia 900 seçilmiş. Artık fandroid ci arkadaşlar haber sitelerine felan bakarlar umarım :D Bende n9 ile lumia arasında kaldım ama lumia 900 çıkınca n9 dan tek eksiği hafıza olacak:oke:

----------Eklendi @ 15:25:16 ---------- Yazıldı @ 15:24:17 ----------

işletim olarak maemo destekleneceği için ve uzun ömürlü bişey istiyorsanız bence 900 alın

Lenneth

Üye
Nokia, Windows Phone'u uçurmaya başladı oyun ve uygulama konusunda; ancak Windows Phone çok kapalı bir işletim sistemi. Lumia 900 ile N9 arasında karar yapılacaksa elbette 900, ancak onun dışında N9 daha iyi.

----------Eklendi @ 11:50:14 ---------- Yazıldı @ 11:49:22 ----------

Sen öyle zannet.

----------Eklendi @ 11:51:47 ---------- Yazıldı @ 11:50:14 ----------

N9'u bunlarla karşılaştırıyorsan sana acıyorum. Bence Nokia N9 bunlardan daha iyi bir cihaz. N9'dan üstler şunlar:

Lumia 900, Xperia Arc S, Xperia ION, Galaxy Nexus (Kameradan kaybediyor bu da)

Bende Nokia nin telefonlarini gereksiz abartanlara aciyorum.

N9 S2 den iyimis :zuhaha:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaş,n9 alırsam Lumia almadığıma pişman olurmuyum diye sormuş..s2 vs ne alaka......
Arkadaşım lunia 800 ile n9 mu dersen n9 derim,ama ben olsam lumia 900 ü bekler onu alırdım..arkasında microsoft var

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar. Öncelikle S2 yada başka bir android cihaz düşünmem. Şuan zaten android bir cihaz kullanıyorum. Android cihazlar kullanım olarak karmaşık bir yapıya sahip. Beklediğim gibi çıkmadı. Abartıldığı kadar iyi bir sistem değil bana göre. Lumia'nın ise arayüzünü pek sevmedim. Büyük mavi yada yeşil karelere bölünmüş bir ekran hoşuma gitmedi açıkçası. N9 daha ağır basıyor benim düşüncelerimde. Şubatta beyaz renklisi çıkacak diyorlar. Onu bekleyeceğim. Benim Lumia mı Meego mu diye ikilemde kalmamın sebebi Nokia'nın Meego'ya ilerde destek verip vermeyeceği konusu. Nokia'yı anlamak zaten zor. Elindeki işletim sistemlerini geliştirmek yerine Microsoft'un mobil işletim sistemini daha çok tercih edeceğe benziyor. Ama Nokia'nın kendi müşterilerini de üzmeyeceğini umuyorum. Bunu ilerde göreceğiz tabi. Şimdilik dediğim gibi N9 düşünüyorum.

Üst Alt