devel-su Üye Geliştirici moduyla ilgili olabilir, geliştirici modunu açın daha önce hiç açmadıysanız eğer. Ayrıca program ilk açılışta internet bağlantısına gerek duyuyor, internete bağlı olduğunuzdan emin olun.
Geliştirici moduyla ilgili olabilir, geliştirici modunu açın daha önce hiç açmadıysanız eğer. Ayrıca program ilk açılışta internet bağlantısına gerek duyuyor, internete bağlı olduğunuzdan emin olun.
pRime. Üye fLuke!' Alıntı: Port! Port! Port! Port! Genişletmek için tıkla ... windows phone'a klavye portlanamaz o tarz modifikasyonların tümüne kapalı.
fLuke!' Alıntı: Port! Port! Port! Port! Genişletmek için tıkla ... windows phone'a klavye portlanamaz o tarz modifikasyonların tümüne kapalı.
fLuke! Üye pRime.' Alıntı: windows phone'a klavye portlanamaz o tarz modifikasyonların tümüne kapalı. Genişletmek için tıkla ... yanlis konuya yazmisim sdk konusuna yazcaktim bunu
pRime.' Alıntı: windows phone'a klavye portlanamaz o tarz modifikasyonların tümüne kapalı. Genişletmek için tıkla ... yanlis konuya yazmisim sdk konusuna yazcaktim bunu
[ENGİN] Üye fLuke!' Alıntı: yanlis konuya yazmisim sdk konusuna yazcaktim bunu Genişletmek için tıkla ... Uykulu halde yazdıysan normaldir
fLuke!' Alıntı: yanlis konuya yazmisim sdk konusuna yazcaktim bunu Genişletmek için tıkla ... Uykulu halde yazdıysan normaldir
fLuke! Üye [ENGİN];5958447' Alıntı: Uykulu halde yazdıysan normaldir Genişletmek için tıkla ... belki biraz
Seglopsi Üye yapmak isteyenler için qtweak güncellendikçe klavye modunun yeri değişmiş. qtweak 9.8.2/9.8.3 üzerinden Türkçe alfasayısal tuş kurulumu; D: Virtual Keyboard MODs 1. Install/Uninstall additional vkb 1. Install 6. Turkish (alpha-numeric) D-1-1-6
yapmak isteyenler için qtweak güncellendikçe klavye modunun yeri değişmiş. qtweak 9.8.2/9.8.3 üzerinden Türkçe alfasayısal tuş kurulumu; D: Virtual Keyboard MODs 1. Install/Uninstall additional vkb 1. Install 6. Turkish (alpha-numeric) D-1-1-6