N9 Alanlar buraya Gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
N9 Alanlar buraya Gelsin
N9 alan arkadaşlar buraya gelsin N9 alıp android yükleyenler gelse daha iyi olur onlara sorucagım şeyler var

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Hocam daha kaç konu açacaksın :ehe yakın bir arkadaşım kullanıyor ve cihazında Nitroit'de vardı.Bende 1 hafta kadar kullandım fazla bilgim yok ama genel mevzuları açıklayabilirim.

doctorrr

doctorrr

Üye

zaten n9 a android yükleme mevzusu (pRime ında dediği gibi) n9 u oyun konsolu haline getirmek için harika bir alternatif ;) ayrıca dual boot seçeneğiyle ister androidli ister meego lu kullanılabilir n9 u :oke:

doctorrr

doctorrr

Üye

O adamlara işsiz denmez.Onlarda sana ot gözüyle bakıyorlardır.Ot gibi al telefonu indir oyununu oyna sabahtan akşama boş boş değil mi ?
ya zaten n9 da terminal şu bu birsürü geliştirici seçenekleri var :) hemde android gibi yarım linux kernel kullanmıyor sapına kadar linux :D

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve kullanıcıadları
MoonLife01

MoonLife01

Üye
ya arkadaş megooda uygulama yokki zaten alıcan android yüklicen orjinal android varken neden cakma android kullanmak istiyorsunki? al bir nexus keyfine bak ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
zevk arkadaşım zevk .Android sevmiyom sadece oyun oynamak için android seçenegini seçerim oyunumu oynarım sonra meggo ya dönerim .

Nokia dan başka telefon kullanmam

MoonLife01

MoonLife01

Üye
zevk arkadaşım zevk .Android sevmiyom sadece oyun oynamak için android seçenegini seçerim oyunumu oynarım sonra meggo ya dönerim .

Arkadaşim ozaman N9 dan başka tel almican ne Wp de nede Symbianda dogru duzgun Oyun program yok :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
biliyom arkadaşım hayırlısı ile alanlar geleydi ona göre karar vericem

cyber

cyber

Üye
sadece android olarak düşünmeyin arkadaş ne androidmiş sığdıramadınız hiç bi yere firefox os var tizen var daha sonra jolla da var daha ne olsun

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Ben olsam s2 alırdım mesela :naughty:

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye

aynen katiliyorum. butcem yeterli olsaydi alacagim telefon 100% n9 olurdu. sirf harmattan arayuzu icin bile alinir o telefon.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
evet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt