N8kullanıcılarına 32gb hafıza kartı

Sponsorlu Bağlantılar

anlamamki

Üye
hd vıdeo cekıcem foto cekıcem,hd fılımlerı ızlıcem oyun ve program yuklıcem vs.. hangı kartı almalıyım ?32 lık kart telefonu kasarmı acaba?

calis84

calis84

Üye
hd vıdeo cekıcem foto cekıcem,hd fılımlerı ızlıcem oyun ve program yuklıcem vs.. hangı kartı almalıyım ?32 lık kart telefonu kasarmı acaba?
eger öyleyse en az class 6 olsun. hangi marka oldugu pek önemli degil, yeterki bildigimiz markalar olsun (sandisk, kingston gibi).
Telefonuda kasmaz korkma.

anlamamki

Üye
class6 16 veya 32 lık kart almak ıstıyorum nerden temın edebılırım saygılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bence hd video cekimi yapmayacaksaniz class 6 karta hic gerek yok. Geriye kalan bütün uygulamalarin yazi ve okuma hizi icin class 2 bile yeterde artar bile. Yani burda bazi arkadaslar bilerek veya bilmeyerek genelleme yapiyor ve class 6 dan az almayin diyor. Bu bence karti neye kullanacagina bagli.
n8 gibi bir görüntü ve video canavarına sahip olucaksın sonra HD video çekmiceksin öylemi?
Hem zaten 1000 tl lik bir telefonu niye alırız her şeyin en iyisi onda olduğu için. e 1000tl ona verdikten sonra 60-70 lira daha veremicezmi. class hızı illa bir yerde karşımıza çıkar sonra ah keşke daha hızlı olsaydı dememek için eşşeği sağlam kazığa bağlıcan:naughty:

calis84

calis84

Üye

n8 gibi bir görüntü ve video canavarına sahip olucaksın sonra HD video çekmiceksin öylemi?
Hem zaten 1000 tl lik bir telefonu niye alırız her şeyin en iyisi onda olduğu için. e 1000tl ona verdikten sonra 60-70 lira daha veremicezmi. class hızı illa bir yerde karşımıza çıkar sonra ah keşke daha hızlı olsaydı dememek için eşşeği sağlam kazığa bağlıcan:naughty:
Haklisin kardesim, ben sana hak vermiyor degilim, benim söylemek istedigim bizim genelleme yapamayacagimiz, cünkü bir N8 kullanicisina sen neden hd video cekmiyorsun diyemeyiz. Cünkü bazi arkadaslarin yorumlarindan söyle bir ima uyanmisti. Sanki class 6 dan düsük kartlar bir ise yaramiyor. Ben bilmeyen arkadaslari aydinlatmak icin yazdim:evet:

melgklay

melgklay

Üye
32 tamamda bu telefon 64ü kaldırmıyormu?

matrax-0052

Üye
Maximum 32 gb deniliyor özelliklerinde ama 64gb kart çıkıncada mutlaka deneyenler olacaktır o zaman öğreniriz.

one2one2

one2one2

Üye

konuya noktayi koymus zaten :)

KİLLİİİİ

Üye
arkadaşlar c7 ye 32 gb taksam kaldırır mı ???

by_samci

by_samci

Üye
ikinci el kulanılmış hafıza kartınızı alırım izmirde oturuyorum bana 32 gb lazım canlı para 50 tl veririm daha fazlasını vermem tel im: 0543 439 18 35

nameste108

Üye
32 gb olması çok önemli değil, benim için classı da önemli, classı kaç 4? 6? 10?

mercek123

Üye
16 gp 40 50.32gp 90 tl tahta kale ucuz hepsı orjınal hafıza kartları fiyatlar daha da duşcek bekleyın 64 gp ve 120 gp yolda yanı ona göre tlf larda arkadaslar cıkcak

cargo3230

cargo3230

Üye
yuh artık arkadaşlar telin 16gb hafızası var hiç olmayanda 1 yada 2 gb hafıza da vardır napacanız ekstra 32 liği bence b.kunu çıkartıyosunuz işin :ah

fethisagol

fethisagol

Üye
Aşağidaki kartlar cok hizli ben 8 gb class10 u kullanıyorum. 8 gb yetiyor
suan indirimde 35 tl

suan indirimde 75 tl

fatih54102

fatih54102

Üye
bence class 4 ideal class 6 pek fark yok sadece hd izlerken takılmaz. Class2 ile hd kayıt yapamassınız ve hd oyunları tam performans oynayamassınız (bknz: 5800 8gb kartı)

Quaresma53

Quaresma53

Üye
class cok muhim ama class 10 bulamadm nettede cok pahali napcam bilmyrum