eger öyleyse en az class 6 olsun. hangi marka oldugu pek önemli degil, yeterki bildigimiz markalar olsun (sandisk, kingston gibi).hd vıdeo cekıcem foto cekıcem,hd fılımlerı ızlıcem oyun ve program yuklıcem vs.. hangı kartı almalıyım ?32 lık kart telefonu kasarmı acaba?
n8 gibi bir görüntü ve video canavarına sahip olucaksın sonra HD video çekmiceksin öylemi?Bence hd video cekimi yapmayacaksaniz class 6 karta hic gerek yok. Geriye kalan bütün uygulamalarin yazi ve okuma hizi icin class 2 bile yeterde artar bile. Yani burda bazi arkadaslar bilerek veya bilmeyerek genelleme yapiyor ve class 6 dan az almayin diyor. Bu bence karti neye kullanacagina bagli.

Haklisin kardesim, ben sana hak vermiyor degilim, benim söylemek istedigim bizim genelleme yapamayacagimiz, cünkü bir N8 kullanicisina sen neden hd video cekmiyorsun diyemeyiz. Cünkü bazi arkadaslarin yorumlarindan söyle bir ima uyanmisti. Sanki class 6 dan düsük kartlar bir ise yaramiyor. Ben bilmeyen arkadaslari aydinlatmak icin yazdim
n8 gibi bir görüntü ve video canavarına sahip olucaksın sonra HD video çekmiceksin öylemi?
Hem zaten 1000 tl lik bir telefonu niye alırız her şeyin en iyisi onda olduğu için. e 1000tl ona verdikten sonra 60-70 lira daha veremicezmi. class hızı illa bir yerde karşımıza çıkar sonra ah keşke daha hızlı olsaydı dememek için eşşeği sağlam kazığa bağlıcan![]()

n8 gibi bir görüntü ve video canavarına sahip olucaksın sonra HD video çekmiceksin öylemi?
Hem zaten 1000 tl lik bir telefonu niye alırız her şeyin en iyisi onda olduğu için. e 1000tl ona verdikten sonra 60-70 lira daha veremicezmi. class hızı illa bir yerde karşımıza çıkar sonra ah keşke daha hızlı olsaydı dememek için eşşeği sağlam kazığa bağlıcan![]()